Saltar apartados

Més d'un centenar d'estudiants i egressats de la UA visiten empreses de prestigi reconegut amb seu a Ibi

 

Alacant. Divendres, 15 d'abril de 2016

Més de 120 estudiants i egressats de la Universitat d’Alacant es veuran les cares amb alts directius d’empreses de prestigi reconegut, amb seu a Ibi, en una jornada formativa i experiencial que persegueix diversos objectius d’ocupabilitat. Serà una oportunitat única de crear xarxa, aprendre d’empresaris i sistemes d’empresa reeixits i conèixer de primera mà qui és qui en el teixit empresarial de les nostres comarques.

L’activitat, que tindrà lloc el pròxim dimarts 19 d’abril, s’organitza des de l’Observatori d’Inserció Laboral de la UA i la Regidoria d’Indústria i Ocupació d’Ibi, amb la col·laboració del Consell d’Estudiants i el Vicedeganat de Pràctiques de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials.

Des de les 10 hores, els assistents visitaran les diferents seus centrals de les empreses Injusa, Inden Pharma, Acteco, ITC Group, SrG Global, Smurfit Kappa, Inyectados Ibi, Johnson Controls, Dicarcono i Plásticos Inden, de manera completament gratuïta i amb transport inclòs des del Campus.

Durant la trobada, els participants adquiriran una experiència i consells únics de la mà d’aquells qui han sabut dirigir amb èxit una gran empresa, i adquirir així una formació que pot implicar un avantatge considerable en el camí cap a la inserció laboral.

L’activitat s’engloba dins de les activitats experiencials i de foment de l’ocupació de l’Observatori d’Inserció Laboral del Vicerectorat d’Estudiants.

Obs_InserccionLaboral

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464