Saltar apartados

Pregunta'm, que no mossegue!, jornades sobre diversitat en la Universitat d'Alacant

La trobada, que tindrà lloc demà a la Seu Ciutat d’Alacant, pretén donar visibilitat a les persones amb discapacitat

 

Alacant. Dimarts, 12 d'abril de 2016

Amb el títol Pregunta’m, que no mossegue!, la Seu Ciutat d’Alacant (c/ Ramón y Cajal, 4) de la Universitat d’Alacant acollirà demà dimecres 13 d’abril una jornada per a donar visibilitat a les persones amb discapacitat. Una trobada en el qual aquestes persones seran les protagonistes i, sobre la base de les experiències personals i històries de vida d’aquestes, es desgranaran temes com ciutat, oci i temps lliure, família i vida en parella, educació i inclusió laboral, i emprenedoria i ocupació.

Les vivències quotidianes i l’empatia que puga desprendre’s de compartir aquestes històries és la millor forma de trencar pors i estereotips que, fàcilment, es troben en la societat respecte de les persones amb discapacitat. D’aquesta manera, participaran associacions de tota la província relacionades amb l’atenció a persones amb discapacitat física i/o psíquica, espina bífida i hidrocefàlia, malalts mentals, asperger, entre d’altres.

La jornada començarà a les 9.30 hores amb la intervenció de la vicerectora d’Estudiants de la UA, Nuria Grané; el director de la Seu Universitat d’Alacant, Jorge Olcina; i representants de les cinc universitats de la Comunitat Valenciana, del CERMI a Alacant i de l’Ajuntament d’Alacant.

Les diferents sessions, accessibles per a persones amb diferents limitacions, podran seguir-se en directe a través de videostreaming i seran subtitulades i signades en directe.

Diversidad

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464