Saltar apartados

L'Estudiantina Femenina de Dret de la UA nomena padrina Amparo Navarro

La rectora en funcions presideix l'acte inaugural de l'IV Certamen d'Estudiantines Mare Nostrum

 

TunaFemenina_Dret1
TunaFemenina_Dret2
TunaFemenina_Dret3
TunaFemenina_Dret4
TunaFemenina_Dret5
TunaFemenina_Dret6
TunaFemenina_Dret7

Alacant. Divendres, 22 d'abril de 2016

Aquest matí, l'Estudiantina Femenina de Dret de la Universitat d'Alacant ha nomenat padrina la rectora en funcions, Amparo Navarro. Navarro, que a més de ser catedràtica de la Facultat n’ha sigut la degana, ha presidit els actes de benvinguda del IV Certamen d'Estudiantines Mare Nostrum, que se celebra durant el cap de setmana al campus i a la ciutat d'Alacant.

La inauguració ha tingut lloc a la sala de graus de Dret i ha comptat, a més, amb la participació de la vicerectora d'Estudiants, Nuria Grané, la delegada del rector per a Polítiques de Gènere, María José Rodríguez, el degà, Pedro Femenía, i el president del Consell d'Estudiants, Edgar Martorell.

En total s'hi han donat cita vuit formacions estudiantils arribades de tots els punts d'Espanya, i una d'Holanda. En total, hi participaran al voltant d'uns quatre-cents membres d’estudiantines que aquesta vesprada, a les 20 hores, oferiran una ronda a la bellea del foc en la balconada del Palau de la Diputació d'Alacant.

El certamen pròpiament dit tindrà lloc demà dissabte, 23 d'abril, a les 19 hores a la Petxina de l'Esplanada.

 

Estudiantines participants

Les vuit estudiantines que es donaran cita són, a més de l'amfitriona femenina, les de Medicina de la Universitat de Múrcia, la de Ciències de Granada, la d'Empresarials de Jerez, la de la UNED d'Úbeda, la d'Enginyers Agrícoles de Sevilla i La Tuniña d'Eindhoven d'Holanda. Com a convidada i, per tant, fora de concurs, participarà l'Estudiantina de Dret de la UA, que en el seu moment va apadrinar l'estudiantina organitzadora.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464