Saltar apartados

La UA presenta Quijote, un espectacle de titelles de Bambalina Teatre Practicable

 

Alacant. 18 d'abril de 2016

La UA presenta demà dimarts 19 d’abril, a les 13.00 hores, a la sala de graus de la Facultat de Dret la representació Quijote, un espectacle de titelles de Bambalina Teatre Practicable. La representació forma part dels actes commemoratius que la Universitat d’Alacant ha programat per a celebrar el centenari de Cervantes, Shakespeare i Llull. L’entrada per invitació es pot arreplegar en el punt d’informació cultural del MUA (MIC).

"La bogeria del Quixot, del teatre, de la vida… Bogeria creativa al cap i a la fi, que desperta pura passió per aquest Quixot-titella tan nostre i tan universal". En un escenari amb poca il·luminació mitjançant espelmes, Bambalina proposa un viatge per un espai íntim que té com a únic contacte amb l’exterior la imaginació desbordada del nostre protagonista, representada per aquells llibres que l’obsessionen. Gestualitat precisa, música bella i envoltant i dos titellaires arrossegats per l’ànima que sorgeix en els seus titelles: Quijote i Sancho.

Quixot_Bambalina

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464