Saltar apartados

La Universitat d'Alacant acull aquest cap de setmana l'IV Certamen d'Estudiantines Mare Nostrum

En l'acte de benvinguda, l'Estudiantina Femenina de Dret, organitzadora de l'esdeveniment, nomenarà padrina la rectora en funcions, Amparo Navarro

 

Alacant. dijous, 21 d'abril de 2016

L'Estudiantina Femenina de Dret de la Universitat d'Alacant organitza el IV Certamen d'Estudiantines Mare Nostrum, que tindrà lloc aquest cap de setmana al campus i a la ciutat d'Alacant. La inauguració tindrà lloc demà divendres, 22 d'abril, a les 13 hores, a la sala de graus de Dret i estarà presidida per la rectora en funcions, Amparo Navarro, que serà nomenada padrina de l'estudiantina organitzadora. En l'acte participaran, a més, la vicerectora d'Estudiants, Nuria Grané, la delegada del rector per a Polítiques de Gènere, María José Rodríguez, el degà, Pedro Femenía, i el president del Consell d'Estudiants, Edgar Martorell.

En el certamen participaran les estudiantines de Medicina de la Universitat de Múrcia, la de Ciències de Granada, la d'Empresarials de Jerez, la de la UNED d'Úbeda, la d'Enginyers Agrícoles de Sevilla i La Tuniña d'Eindhoven, Països Baixos. Com a convidada i, per tant, fora de concurs, hi participarà l'Estudiantina de Dret de la UA.

A més de l'acte inaugural, les estudiantines oferiran una ronda a la bellea del foc en el campus universitari, i al president de la Diputació el mateix divendres, a les 20 hores, en la balconada del Palau de la Diputació. El certamen pròpiament dit tindrà lloc el dissabte, 23 d'abril, a les 19 hores en la Petxina de l'Esplanada.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464