Saltar apartados

La Universitat d'Alacant celebrarà eleccions a rector amb un únic candidat

La candidatura de Manuel Palomar és la única registrada per concórrer als comicis del pròxim dos de maig per elegir el màxim representant de la institució per als pròxims quatre anys

 

Alacant. Dilluns 18 d'abril de 2016

La Universitat d'Alacant celebrà el dos de maig eleccions per elegir el nou rector de la institució acadèmica per als pròxims quatre anys. Una cita amb les urnes a la qual està convocada tota la comunitat universitària, alumnes, personal d'administració i serveis i professorat.

En total 25.595 electors estan convocats a votar el pròxim dos de maig al llarg de tota la jornada en les diferents meses electorals que es disposaran arreu de la Universitat.

Una vegada finalitzat el termini de presentació de candidatures i al·legacions a les mateixes, la única que s'ha presentat davant de la junta electoral és la de Manuel Palomar Sanz, el qual ha sigut proclamat candidat a rector de la Universitat d'Alacant per la junta electoral aquest dilluns 18 d'abril.

Malgrat existir una única candidatura, el procés electoral continua tal i com està previst i la campanya electoral començarà el 20 d'abril fin el dia 29. El vot anticipat es podrà exercir entre el 25 i el 29 d'abril i les votacions presencials seran el dos de maig.

Manuel_Palomar

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464