Saltar apartados

La Universitat d'Alacant seu d'una nova edició de "Talent en creixement"

Organitzada per la Confederació Espanyola de Directius i Executius, tindrà lloc aquest dijous 21 d’abril a la sala de graus Alfredo Orts (edifici d’Òptica)

 

Alacant. Dimarts, 19 d’abril del 2016

De la mà de l’experiència d’executius de l’alta direcció de sectors diferents, la Confederació Espanyola de Directius i Executius (CEDE), en col·laboració amb el Cercle d’Economia d’Alacant, l’Observatori d’Inserció Laboral i el màster en Direcció i gestió de Recursos Humans de la Universitat d’Alacant, presenta una nova edició de "Talent en creixement".

La trobada, que tindrà lloc aquest dijous 21 d’abril a la sala de de graus Alfredo Orts (edifici d’Òptica) de la Universitat d’Alacant, permetrà a joves estudiants o recentment graduats que inicien la seua carrera professional intercanviar impressions i participar en ponències que els ajuden a desenvolupar les competències i les aptituds que tinguen per a l’accés al mercat laboral. A més, podran millorar el currículum vitae, moure’l en les xarxes socials o afrontar les primeres entrevistes de treball, entre moltes altres recomanacions útils per a orientar el seu futur.

La sessions començaran a les 9.30 hores de la mà de Nuria Grané, vicerectora d’Estudiants de la UA; Manuel Gago, vicepresident de CEDE; i Javier Fur, president del Cercle d’Economia d’Alacant. 

Programa i ponents

Els interessats a assistir ja poden formalitzar la inscripció a través d’aquest formulari.

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464