Saltar apartados

Un curs de la Universitat d'Alacant aborda l'elaboració de cervesa artesana com a model de negoci

El curs aprofundeix en aspectes específics relatius a la creació d'un projecte d'empresa en el sector de la cervesa artesana i analitza aspectes en matèria de legislació, sanitat, gestió empresarial, màrqueting i comunicació

 

Pitxer_cervesaAlacant. Dijous 21 d'abril de 2016

El curs està dirigit a qualsevol persona que vulga iniciar una activitat empresarial en el sector de la cervesa. S’hi tractaran els aspectes fonamentals relacionats amb la posada en marxa d'un negoci, des de l'elaboració d'un pla d'empresa adequat, l'adquisició de la maquinària, el manteniment de la higiene, el control de qualitat, el complex sistema impositiu i el correcte disseny i manteniment de les línies de servei de la cervesa.

En un sector amb una taxa de creixement els últims dos anys de prop del 1600 % anual, la UA es posiciona com a capdavantera en la impartició de cursos dedicats en exclusiva a la cervesa artesana, relacionats amb l'elaboració i la creació d'un negoci en aquest sector emergent.

Les classes aprofundeixen en aspectes específics relatius a la creació d'un projecte d'empresa en el sector de la cervesa artesana. Els alumnes coneixeran els passos fonamentals en matèria de legislació, sanitat, gestió empresarial, màrqueting i comunicació per a posar en marxa el seu propi negoci amb les màximes garanties d'èxit.

Al llarg del curs s'abordaran els punts crítics de disseny industrial que s'han de tenir en compte a l'hora de dissenyar, comprar o encarregar una microplanta d'elaboració de cervesa, així com la gestió de la higiene i el control de la qualitat del procés productiu d’acord amb la legislació, i una vegada implantada l'activitat, s'estudiarà el sistema impositiu específic de les begudes alcohòliques i la importància de les línies de servei de la cervesa.

El curs s'imparteix entre el 22 d'abril i el 24 de juny i els alumnes de la Universitat disposen de preus especials, així com dues beques que cobreixen el cinquanta per cent de la matrícula.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464