Saltar apartados

CONVOCATÒRIA DE PREMSA - Inauguració de ximenera restaurada

 

 

Alacant, 28 d'abril de 2016

La inauguració de la ximenera industrial, propietat de Cerámica La Esperanza d’Agost (Alacant), l’obra de restauració de la qual està emmarcada dins del projecte d’investigació finançat pel Ministeri d’Economia i Competitivitat (MINECO), tindrà lloc demà divendres 29 d’abril, a les 12:30 hores com un símbol de la indústria terrissera de la zona.

L’acte tindrà l’assistència i la intervenció de la rectora en funcions de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro; l’alcalde d’Agost, Juan Cuenca; Salvador Ivorra, catedràtic del Departament d’Enginyeria Civil de la UA i director del Grup d’Investigació GRESMES; Francisco Morant, en representació dels propietaris de la ximenera Cerámica La Esperanza; i representants de l’empresa multinacional Ibermapei.

La ximenera és una de les dues úniques ximeneres industrials de fàbrica de rajola, símbol del patrimoni arqueològic industrial que encara conserva la localitat d’Agost (Alacant).

 

Informació per a l’accés:

L’accés a la ximenera és per la carretera CV-820 en direcció de Sant Vicent del Raspeig a Agost. Per ser una zona no urbanitzada, és preferible no utilitzar sabates de taló. Podeu trobar la ubicació exacta en https://goo.gl/maps/XpKDsyYkzPn

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464