Saltar apartados

El Consell de Govern de la UA emet informe favorable sobre uns comptes que compleixen els objectius d'estabilitat i sostenibilitat financera

L'aprovació definitiva correspondrà al Consell Social, que es reuneix en ple dimecres pròxim a Sant Ferran

Alacant. Dilluns, 25 d'abril de 2016

El Consell de Govern de la Universitat d'Alacant ha emès informe favorable i per unanimitat sobre els comptes anuals de 2015, que han sigut presentats aquest matí pel gerent de la institució, Rafael Pla, durant la reunió ordinària del mes d'abril. 

Pla ha explicat que en l'exercici 2015 «s'ha complit l'objectiu d'estabilitat pressupostària, ja que es va tancar amb un saldo positiu per import de més d'onze milions d'euros».

Així mateix, en l'apartat de sostenibilitat financera s'ha informat que la UA «té capacitat suficient per a finançar els compromisos de despeses presents i futures dins dels límits de dèficit i deute». L'actual situació econòmica de la institució docent obeeix, tal com assegura la vicerectora de Planificació Econòmica, Mónica Martí, «als canvis en la gestió pels quals ha apostat l'actual equip directiu basats en la racionalització de la despesa, la creació d'una central de compres i la gestió eficient de recursos».

A més, el gerent ha explicat que en els comptes «s'evidencia que la Universitat està al corrent del pagament amb tots els seus creditors comercials, financers i administracions públiques, complint el període mitjà de pagament establit per la modificació de la Llei de mesures de lluita contra la morositat».

Pla ha destacat que els comptes s'han oferit enguany amb més de deu dies d'antelació, la qual cosa ha ampliat el termini de revisió i anàlisi. Representants sindicals han destacat la transparència i la claredat en la presentació dels comptes.

La rectora en funcions de la Universitat d'Alacant, Amparo Navarro, ha informat del procés electoral en marxa i ha convidat la comunitat universitària a participar en els comicis que tindran lloc el pròxim 2 de maig.

L'arrencada dels actes commemoratius del vintè aniversari del naixement de la Fundació L'Alcúdia i les felicitacions als membres de la comunitat acadèmica que han obtingut diferents reconeixements professionals i socials han completat l’informe de la rectora en funcions.

 

Consell_Governe1 Consell_Governe2

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464