Saltar apartados

El director General d'Economia, Emprenedoria i Cooperativisme visita la Universitat d'Alacant

Ha recorregut el campus i els Serveis Tècnics de Recerca i s'ha interessat pel projecte UAemprende, els fòrums de transferència i els doctorats industrials

 

Imatge de la reunió celebrada en el despatx rectoral Foto de família dels assistents

 

Alacant. Dimarts, 26 d'abril de 2016

El director general d’Economia, Emprenedoria i Cooperativisme, Francisco Álvarez Molina, ha fet aquest matí la seua primera visita institucional a la Universitat d’Alacant on, a més d’entrevistar-se amb la rectora en funcions, Amparo Navarro, ha pogut recórrer les instal·lacions del Parc Científic, els Serveis Tècnics d’Investigació i el campus universitari. L’objectiu d’Álvarez, a qui han acompanyat la subdirectora general d’Economia Sostenible i Emprenedoria, María José Ortolá i el cap de servei de Foment de l’Emprenedoria, Juan Casades, era conèixer de primera mà les iniciatives que hi ha a la Universitat d’Alacant en matèria d’emprenedoria. El director general s’ha mostrat molt sorprès per la quantitat d’iniciatives i ha lloat l’articulació que es duu a terme des de la institució acadèmica en els tres camps que ell considera essencials, la motivació dels estudiants cap a l’autoocupació i l’emprenedoria, la creació d’empreses de base tecnològica i la transferència de coneixement cap als sectors productius i empresarials.

Per la seua banda, la rectora en funcions ha posat sobre la taula projectes com UAemprèn, articulats pels vicerectorats d’Estudiants i Investigació, i també la posada en marxa dels doctorats industrials i els fòrums de transferència empresarials que desenvolupen a través de l’Otri i ha emplaçat el director general a participar i promocionar aquests tipus d’iniciatives.

A més de Navarro, l’acte institucional ha tingut la participació de la vicerectora d’Estudiants, Nuria Grané, la directora del Secretariat de Transferència de Coneixement, María Jesús Pastor i la directora del Secretariat de Pràctiques en Empresa i Suport a l’Estudiant, Josefa Parreño.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464