Saltar apartados

La protecció dels animals, a debat en la Universitat d'Alacant

La trobada, que tractarà aspectes ètics, mediambientals i de salut pública es podrà seguir en espanyol, anglès o alemany gràcies a l'alumnat de Traducció i Interpretació

 

Proteccion_animals

Alacant. Dilluns, 25 d'abril de 2016

La Universitat d'Alacant es converteix aquest dimecres 27 d'abril de 2016 en un fòrum de debat sobre la protecció d'animals. En concret, la trobada, que tindrà lloc a les 10 h a l'aula magna de la Facultat de Filosofia i Lletres, abordarà la tasca que duen a terme les protectores amb l'objectiu d'ajudar directament animals en situació d'emergència.

A més, des d'una perspectiva mediambiental, es tractarà l'impacte derivat de l'elevat consum de carn i les conseqüències que té per a la salut pública, com són els problemes cardiovasculars propis dels països industrialitzats.

D'altra banda, s'exposarà la resistència als medicaments desenvolupada per alguns virus a causa de l'ús generalitzat d'antibiòtics en la cria massiva d'animals, així com l'expansió d'epidèmies com la grip aviària o la grip porcina, entre altres. «Després d'una descripció general de la situació, es presentaran models alternatius i diverses opcions mitjançant les quals cadascun de nosaltres pot contribuir al canvi cap a un món millor», apunta el coordinador de l'activitat i professor de la UA Juan-Norbert Cubarsí.

Gràcies a la participació de l'alumnat de Traducció i Interpretació de la Universitat d'Alacant la conferència, de caràcter internacional, s'oferirà en espanyol, anglès o alemany. Igualment, es podrà seguir en directe per videostreaming, en qualsevol dels tres idiomes, a través d'aquest enllaç.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464