Saltar apartados

La Seu Universitària d'Elda acull la trobada d'empresaris emprenedors "de la tradició a la innovació"

Aquest dijous 28 d’abril a la sala d’actes del Centre Cívic i Juvenil d’Elda a la plaça de la Fícia a partir de les 17 hores.

La trobada consta de dues parts, un curs gratuït, “Introducció a la Comunicació No Verbal Científica”, i una taula redona amb el títol “De la tradició a la innovació”

 

Encuentro_empresarios1Alacant. Dimecres 27 d'abril de 2016

La Seu Universitària d’Elda acull aquest dijous una trobada d’empresaris innovadors sota el lema “De la tradició a la innovació”. Una jornada que tindrà lloc en el Centre Cívic i Juvenil d’Elda a la plaça de la Fícia, a partir de les 17 hores.

La trobada està dividida en dues parts, una primera en què s’ofereix un curs gratuït sobre “Introducció a la Comunicació No Verbal Científica”, organitzat per la Fundació Empresa de la Universitat d’Alacant (FUNDEUN) i una segona amb una taula redona que sota el títol “De la tradició a la innovació”, reunirà el dissenyador Juan Vidal, Jesús Navarro de l’empresa Carmencita i Pedro Sarrió, d’Incom Group. Un acte que moderarà César Orgilés, director d’Inescop, i que presentarà la rectora en funcions de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro i que clausurarà l’alcalde d’Elda, Rubén Alfaro.

La directora de la Seu, la professora Rosario Navalón, ha explicat que “es tracta d’una activitat que combina formació sobre comunicació no verbal, interessant per a empresaris i investigadors i una taula redona en la qual es tractaran qüestions que seran un dels eixos temàtics d’aquesta Seu, impulsar la innovació i el desenvolupament de línies de treball que permeten al municipi i al seu entorn reaccionar davant d’una situació de crisi que obliga a pensar d’una manera diferent per a emprar els recursos de què es disposa i generar noves vies de futur, o la reorientació de les actuals”.

Navalón ha afegit que la Seu de la Universitat d’Alacant a Elda, “també propiciarà accions que reconeguen el talent creatiu que des d’antany i de forma tradicional s’ha vingut desenvolupant en aquest entorn. Fruit d’aquest ambient han sorgit dissenyadors com Juan Vidal, present en aquesta taula , o Jesús Maestre impulsor de la coneguda marca d’espècies Carmencita, o la innovadora empresa Incom, amb la moderació del director d’INESCOP, César Orgilés, que és un centre tecnològic que dóna suport a la innovació i la resolució de problemes de les indústries del sector del calcer”.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464