Saltar apartados

La UA presenta el I Certamen Escolar de Teatre Clàssic Grecollatí

 

Teatre_grecollatiAlacant. 29 d'abirl de 2016

La Universitat d'Alacant, en col·laboració amb els ajuntaments d'Alacant i Elx, i juntament amb la Societat Espanyola d'Estudis Clàssics, organitzen el I Certamen Escolar de Teatre Clàssic Grecollatí.

El certamen té com a objectiu fomentar el gust pel teatre en general i pel clàssic en particular, amb la participació de diferents centres educatius com l'IES Sant Vicent, l'IES Fra Ignacio Barrachina d'Ibi, i l'IES Doctor Balmis d'Alacant.

En aquesta primera edició es representaran La asamblea de las mujeres, d'Aristòfanes a càrrec de l'el IES Sant Vicent (el 2 de maig, a L’Escorxador, Elx); El envenenador, interpretat per l'IES Doctor Balmis d'Alacant (el 3 de maig, a Les Cigarreres), i Pluto, de Aristófanes a càrrec de l'IES Fra Ignacio Barrachina, d'Ibi (el 4 de maig, a L’Escorxador, Elx,). Totes les representacions tindran dues sessions, a les 11 i a les 13 hores.

Una vegada concloses les representacions, el jurat del certamen concedirà premis en les següents categories, segons reflecteixen les bases de la convocatòria: millor obra; millor estètica de conjunt; millor actor principal; millor actor de repartiment, millor actriu principal; millor actriu de repartiment, i millor direcció.

El lliurament de premis tindrà lloc el 4 de maig, a les 16 hores, a L’Escorxador, Elx. L'equip guanyador participarà en el IV Festival de Teatre Clàssic de l'Alcúdia, UA, al juliol.

Amb aquest certamen els organitzadors, segons afirmen, intenten incentivar la creació de muntatges de textos grecollatins.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464