Saltar apartados

La Universitat d'Alacant analitza espais d'oportunitat per a millorar la salut de la població

Demà, a les 18 hores, a la Seu Universitària Ciutat d'Alacant del carrer de Sant Ferran, en el marc de la jornada «D'entorns saludables a entorns salutogènics»

Salut_poblacion

Alacant. 25 d'abril de 2016

La Seu Universitària Ciutat d'Alacant del carrer de Sant Ferran, 40 acull, demà dimarts 26 d'abril de 2016 a les 18 hores, la jornada «D'entorns saludables a entorns salutogènics». Un acte que comptarà, en la seua presentació, amb la directora General de Salut Pública de la Generalitat Valenciana, Ana María García, i, per a la clausura, amb l'alcalde d'Alacant, Gabriel Echávarri.

Durant la trobada, la professora de la Wageningen University, Lenneke Vaandrager, impartirà la conferència «From healthy to salutogenic settings», i la professora de la UA María Teresa Ruiz Cantero presentarà els resultats del projecte, sostingut per fons del FIS-FEDER, «Mapa de activos: ciudadanía, profesionales y políticos identificando espacios de oportunidad para mejorar la salud de la población». Es tracta d'un estudi d'actius de salut pública elaborat als barris de Benalua, Verge del Remei i Centre Nucli Històric, que compara la visió dels ciutadans amb la dels professionals i la dels polítics locals.

La jornada es podrà seguir en directe en aquest enllaç.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464