Saltar apartados

La Universitat d'Alacant busca les millors idees per al concurs internacional d'aplicacions de navegació per satèl·lit

El campus acull aquest dijous 28 d'abril de 2016 la jornada informativa del certamen ESNC que ajudarà els interessats a orientar i definir les seues propostes


Alacant. Dimarts, 26 d'abril de 2016

La Universitat d'Alacant acull aquest dijous 28 d'abril de 2016 la Jornada Informativa sobre el Concurs Europeu de Navegació per Satèl·lit: European Satellite Navigation Competition 2016 (ESNC). Es tracta d'un dels més importants concursos internacionals d'innovació per a aprofitar comercialment la navegació per satèl·lit i presentar idees i models de negoci innovadors.

El concurs repartirà premis per valor d'un milió d'euros, a més de formació per a emprenedors, incubació d'empreses, consultoria de patents, accés a experts i assessorament per a la realització d'estudis de mercat, comercialització i finançament públic.

L'ESNC pretén identificar els millors serveis, productes i innovacions que utilitzen navegació per satèl·lit en la vida quotidiana. Nascut el 2004 amb només tres regions associades, el certamen s'emmarca avui en una enorme xarxa mundial d'innovació i coneixement, amb vint-i-cinc regions associades i més de dos-cents experts industrials i científics d’arreu del món.

La participació està oberta fins al 30 de juny de 2016 i les contribucions es poden presentar electrònicament. 

En aquesta edició, la jornada informativa sobre aquest concurs internacional, que ajudarà tots els interessats a orientar i definir les seues propostes de participació, tindrà lloc a partir de les 11 hores a l'Aula Vicens Vives de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UA de la mà de David Argilés Ortiz, gerent del Consorci Espacial Valencià (VSC). 

A la Comunitat Valenciana, ESNC 2016 està organitzat pel VSC en col·laboració amb els cinc parcs científics valencians: Ciutat Politècnica de la Innovació (Universitat Politècnica de València), Parc Científic (Universitat de València), Espaitec - Parc Científic, Tecnològic i Empresarial (Universitat Jaume I de Castelló), Parc Científic Empresarial (Universitat Miguel Hernández d'Elx) i Parc Científic d'Alacant (Universitat d'Alacant).

Els interessats a participar-hi es poden inscriure gratuïtament en aquest enllaç.

 

Navegacion_Satelite

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464