Saltar apartados

Arranquen els concerts de Nadal de la Coral de la UA: "Un Nadal de pel·lícula"

 

Alacant. Divendres 9 de desembre de 2016

La Coral de la Universitat d'Alacant inicia demà dissabte, 10 de desembre, el seu cicle de concerts per a aquest Nadal, que porta per títol «Un Nadal de pel·lícula». Es tracta d'un programa de clar signe nadalenc, però en el qual se citen diverses tradicions musicals, de diferents estils i èpoques històriques.

Dirigida durant aquest curs per Shlomo Rodríguez, la Coral de la Universitat d'Alacant compta amb uns seixanta-cinc integrants, que preparen des d'octubre aquest cicle de concerts que pretén fer conèixer un repertori molt variat en el qual no falten peces com el «Cant dels ocells», la música de J. S. Bach, fragments d'òperes com Madame Butterfly o La Traviata, a més de fragments d'algunes peces cinematogràfiques i nadalenques.


D'entrada lliure

El cicle comença demà, dissabte 10 de desembre, a les 12 hores, en el Centre Comercial Gran Via d'Alacant. Continuarà el dimecres, 14 desembre, a les 20 hores, en l'Auditori de la Casa de Cultura d'Alfàs del Pi i conclourà el divendres, dia 16 desembre, a les 20 hores, en l'Auditori Municipal de l'Orxa. L'entrada als concerts és lliure i està limitada a la capacitat del local.

La Coral de la Universitat d'Alacant és una formació que combina la formació pedagògica i musical dels seus integrants i la projecció d'aquest aprenentatge tant en concerts com en actes acadèmics.

La Coral de la UA és una formació musical que s'inscriu en el marc del Vicerectorat de Cultura, Esports i Llengües. Té diversos objectius, partint sempre de la base d'aprendre i gaudir amb el cant. Entre els seus objectius primordials hi ha formar els seus integrants en les diferents facetes d'un cor, tant a escala musical, social i cultural, així com participar i col·laborar musicalment en els actes acadèmics i institucionals de la UA i en els concerts que programa la universitat. A més d'això, es tracta de potenciar l'intercanvi amb altres corals, com també la participació en certàmens nacionals i europeus.

Coral_UA2016-17

Imatge de la Coral de la Universitat d'Alacant 2016-17

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464