Saltar apartados

L'equip de triatló de la UA triat Millor Club 2016 per la Federació Valenciana

L’equip arreplegarà el guardó el pròxim 10 de desembre a València

 

Triatlon_UA

 

Alacant. Divendres 2 de desembre de 2016

La Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana ha triat l’equip de Triatló de la UA com a Millor Club 2016, en reconeixement als excel·lents resultats obtinguts per l’equip enguany i per la seua trajectòria. Així ho ha comunicat a la Universitat d’Alacant el president de la Federació Valenciana de Triatló, Valeriano Moreno.

Per segon any consecutiu, l’equip de la UA ha sigut el millor equip d’Espanya de Triatló ja que, l’any 2016, ha aconseguit el campionat de la Copa del Rei, el Campionat d’Espanya de triatló per relleus i el Campionat Autonòmic de la Comunitat Valenciana.

L’equip recollirà el guardó el pròxim dissabte 10 de desembre en la Gala Anual de Triatló que tindrà lloc al Complex “La Petxina” (Passeig de la Petxina 42, València), a les 19:30 hores.

L’equip de Triatló de la Universitat d’Alacant, va ser fundat per Roberto Cejuela l’any 2008. Des de llavors ha anat creixent fins ara. Es tracta d’un programa de formació integral per a triatletes que desenvolupen estudis i/o entrenaments a la Universitat d’Alacant. L’objectiu que té és la formació integral de l’esportista, de manera que puga compaginar adequadament l’activitat acadèmica amb les exigències que implica la preparació i el rendiment per a l’esport d’alt nivell.

Equip tècnic:

  • Director del Programa: Roberto Cejuela Anta
  • Entrenador en cap: Roberto Cejuela Anta
  • 2n entrenador: Sergio Sellés Pérez
  • Coordinador de categories inferiors: Alberto Ferriz
  • Dietista-Nutricionista: .José Miguel Martínez Sanz i Dr. Diego Moreno
  • Fisioterapeuta: Clara Lozano i ArtroSport Centre Mèdic

 

EQUIP

Jesús Gomar; Roberto Sánchez Mantecón; Ognjen Stojanovic; Alberto Parrilla; Lukas Paliska; Carlos Ferrando; Javier Magallón; Lasse Lürhs; Gabriel Sandör; Jorge Brizuela; Javier Carratalá; Jana Koradej; Ana Almer; Andrea Balan; Andrea Fernández

 

Més Informació

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464