Saltar apartados

La UA obri el termini de matriculació per a les proves d'acreditació de valencià del pròxim mes de gener

Enguany, els exàmens es poden fer al campus de Sant Vicent del Raspeig i a Torrevella

 

Alicante. Lunes 5 de diciembre de 2016

La Universitat d’Alacant ha obert, fins al pròxim 12 de desembre, el termini de matriculació per a les proves d’acreditació de valencià que es realitzaran el mes de gener del 2017. La superació dels exàmens comporta l'expedició d'un certificat de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV) del nivell corresponent i d’un de la UA, que està homologat per les universitats valencianes i reconegut per la Generalitat de Catalunya i el Govern Balear.

Aquestes proves es realitzen en el marc del conveni signat per les universitats valencianes per a l’homologació dels certificats de valencià de les universitats i formen part de la convocatòria de la Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià (CIEACOVA).

Hi haurà exàmens de tots els nivells, de l’A2 al C2. Concretament, al nivell A2 s’hi pot matricular qualsevol persona, però a la resta de nivells, només podran membres de la comunitat universitària (alumnes i exalumnes de la UA, personal d’administració i serveis, professorat docent i investigador) i alumnes i exalumnes dels cursos de valencià de la Universitat d’Alacant.

Per a matricular-s’hi, cal fer la inscripció corresponent fins al 12 de desembre. La inscripció és gratuïta per al personal d’administració, per al professorat de la UA i per a l’alumnat que cursa actualment els cursos de valencià de la UA. La taxa per a la resta de persones és 27,34 euros.

Les proves seran en horari de vesprada, del 17 al 20 de gener al campus de Sant Vicent del Raspeig i, com a novetat, a Torrevella, coincidint amb la realització de cursos de valencià organitzats pel Servei de Llengües i la Seu Universitària de Torrevella.

Hi ha disponible més informació, models i matrícula a la pàgina web del Servei de Llengües de la UA.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464