Saltar apartados

La Facultat de Dret de la Universitat d'Alacant estrena equip de direcció amb Pedro Femenía al capdavant

 

Alacant. Dilluns, 12 de desembre de 2016

Pedro J. Femenía ha pres possessió del càrrec com a degà de la Facultat de Dret després d’aconseguir una àmplia majoria en les eleccions amb les quals optava a la reelecció. L’acte, presidit pel rector, Manuel Palomar, ha tingut lloc a la sala multimèdia de l’edifici de Rectorat i Serveis Generals i ha tingut una gran afluència de públic. En el mateix acte s’ha nomenat l’equip que dirigirà la Facultat durant els pròxims quatre anys, un equip paritari format per quatre dones i quatre homes. Es tracta de Luis Alfonso Martínez, com a vicedegà d’Ordenació Acadèmica i Estudis; Áurea Ramos, com a vicedegana d’Alumnat i coordinadora dels graus de Dret i DADE; Aurelio López-Tarruella, com a vicedegà de Postgrau; David Montoya, com a vicedegà de Cultura i Coordinació del grau de Relacions Laborals i Recursos Humans; Jorge Moya, com a vicedegà de Pràctiques Externes i Mobilitat; Ainhoa Lasa, com a vicedegana de Qualitat i Polítiques d’Igualtat i coordinadora del grau en Gestió i Administració Pública; Natalia Sánchez-Moraleda, com a vicedegana de Criminologia i DECRIM i Mercedes Ortíz, com a Secretària Acadèmica.

El degà ha agraït “a tota la facultat” el suport aconseguit amb el qual “augmenta el meu compromís i la meua responsabilitat en el treball diari”, ha assegurat. Segons Femenía, “l’equip de direcció és el canalitzador del treball que fan la resta de membres que formen la Facultat i que són els qui fan possible que seguim avançant”. Igual que posteriorment ha fet el rector, ha reconegut la gestió dels membres de l’equip sortint i ha destacat la bona sintonia i la confiança que hi ha amb l’equip de direcció i de govern de la UA.

Per la seua banda, el rector ha felicitat Femenía "pel magnífic resultat" obtingut en les eleccions, que “evidencia una gestió excel·lent a la qual encara li queden uns anys intensos”.

 

PRESA_POSESION_EQUIP_DECANAL_DRET1 PRESA_POSESION_EQUIP_DECANAL_DRET2

Moment de la signatura de la presa de possessió de Pedro Femenía e imatge de família amb tot l’equip del degà, amb el rector i el degà en el centre

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464