Saltar apartados

La professora Cecília Gómez pren possessió com a defensora universitària de la Universitat d'Alacant

Durant l’acte s’ha acomiadat Miguel Louis qui ha ocupat el càrrec els darrers 9 anys amb l’agraïment per la feina i disponibilitat

 

Cecilia_Defensora1
Cecilia_Defensora2
Cecilia_Defensora3

 

Alacant. Dilluns, 12 de desembre de 2016

La sala multimèdia de l’edifici de Rectorat ha sigut l’escenari triat per a la pressa de possessió de la nova defensora universitària, Cecília Gómez, a qui el Claustre de la Universitat d’Alacant va atorgar la confiança en la seua darrera convocatòria.

Durant l’acte, en què han estat presents a banda de l’equip rectoral, professors, representants del personal d’administració i serveis i dels alumnes, s’ha acomiadat del càrrec Miguel Louis, defensor universitari els darrers 9 anys qui ha destacat que “es tracta d’un càrrec poc conegut, però amb molta feina i activitat des del qual es pot ajudar molt la comunitat universitària”.

El rector, Manuel Palomar, ha agraït a Louis la “dedicació, feina i disponibilitat” tots aquests anys i ha felicitat la nova defensora, Cecília Gómez per “la confiança rebuda per part del Claustre” i l’ha encoratjada a treballar “per millorar la qualitat universitària en tots els àmbits”, com recull l’estatut de la Universitat d’Alacant  en relació a la figura que des d’ara ocupa la professora i ex vicerectora i ha destacat que la nova defensora “és una persona que coneix perfectament la institució, tant des de la docència com des de la gestió”.

En la seua intervenció, el rector ha fet referència a l’estatut de la UA en relació la defensora universitària i ha destacat la seua “independència respecte de qualsevol altra instància universitària a l’hora d’actuar” i la seua funció de “vetllar pel respecte als drets i les llibertats d’aquells que integren la comunitat universitària davant de les actuacions dels diferents òrgans i serveis de la Universitat”.

Per la seua banda, la nova defensora, Cecília Gómez ha agraït al seu antecessor el treball fet i a “tots els presents el suport en un dia com el d’avui”. Gómez ha assegurat que “espere contribuir aportant el meu granet de sorra a la Universitat des d’aquesta nova responsabilitat que avui assumisc”.

 

Notícies relacionades: 

El Claustre de la Universitat d'Alacant tria Cecilia Gómez com a defensora universitària

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464