Saltar apartados

López Aguilar i Sosa Wagner participen en "La UE després del Brexit" de la Càtedra Jean Monnet

 

Debat_BREXIT

 

Alacant. Dimecres 14 de desembre de 2016

La Càtedra Jean Monnet d'Història i Institucions Comunitàries i Àrea de Dret Constitucional de la Universitat d'Alacant ha organitzat per al divendres 16 de desembre de 2016, a les 11.30 hores, a la sala d'actes de la Facultat de Filosofia i Lletres, situada en l'edifici de Geografia, una taula redona i posterior debat sobre la Unió Europea després del Brexit. Hi participen l'eurodiputat i catedràtic de Dret Constitucional, Juan Fernando López Aguilar, i Francisco Sosa Wagner, catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat de Lleó.

Salvador Forner, catedràtic d'Història Contemporània de la UA i titular de la Càtedra Jean Monnet, aclareix que l'objectiu de la taula redona i el debat és «analitzar què conseqüències té per a la Unió Europea la decisió». Forner avança que «si es propaga l'actitud eurocrítica britànica en altres països sí que tindrà conseqüències». El catedràtic ha editat recentment, juntament amb la professora d'Història Contemporània Heidy-Cristina Senante, el llibre La unidad europea. Aproximaciones a la historia de la Europa comunitaria.

L'activitat s'emmarca dins de les que organitza la càtedra, aquesta vegada amb el suport de l'Àrea de Dret Constitucional de la UA, a través del seu professor, el catedràtic José Asensi Sabater.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464