Saltar apartados

Altea s'incorpora a la xarxa de Seus de la Universitat d'Alacant

El rector, Manuel Palomar i l'alcalde, Jaume Llinares, han rubricat aquest dilluns el conveni de creació de l'Aula Universitària

La comissió mixta ja ha començat a estudiar una proposta d'activitats de caire cultural, formatiu i d'investigació per desenvolupar al municipi de la Marina Baixa

 

Seu_Altea1
Seu_Altea2
Seu_Altea3
Seu_Altea4

 

Alacant. Dilluns 29 de febrer de 2016

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar i l'alcalde d'Altea, Jaume Llinares han signat aquest dilluns un conveni per la creació d'un Aula Universitària a la localitat de la Marina Baixa en un acte en el qual han participat també la secretària general de la UA, Esther Algarra, el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés o la directora del secretariat de Promoció Cultural i Lingüística, Mar Iglésias entre altres.

L'acord preveu desenvolupar activitats de caire cultural, formatiu i d'investigació en el que l'alcalde, ha qualificat com «un projecte de futur que es fa pensant en la continuïtat i en l'interés mutu d'Altea i la Universitat d'Alacant».

El rector, per la seua banda, ha destacat la importància que té per a la Universitat apostar per una política «d'extensió universitària, apropant la institució al territori, el que significa estar més a prop dels nostres estudiants, actuals, passats i de futur, però també de la població en general, als quals també s'adreça la important oferta que la Universitat d'Alacant pot oferir als municipis».

Llinares s'ha referit a la creació de l'Aula Universitària de la Universitat d'Alacant a Altea com quelcom ple de «possibilitats i il·lusionant, que ens permet fer propostes molt diverses com és la pròpia universitat i que poden esdevenir molt interessants per als interessos d'Altea i també de la Universitat».

Aquest mateix dilluns s'ha reunit a la Universitat la comissió de seguiment de l'Aula Universitària, integrat per representants de totes dues institucions, entre els quals es compta el professor Joan Borja. La trobada ha servir per definir els eixos bàsics de l'activitat de l'Aula que s'integrarà en el futur projecte «Centre Cultural Gadea» i que es presentarà públicament el pròxim mes de juny.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464