Saltar apartados

La Universitat d'Alacant convoca eleccions a rector

La comunitat universitària elegirà el màxim responsable de la institució el pròxim dos de maig

El Consell de Govern també ha aprovat la creació del Campus Iberoamericà de la Universitat d'Alacant

Consell_Gobern
Consell_Gobern2
Consell_Gobern3


Alacant. Dijous 25 de febrer de 2016 

El Consell de Govern de la Universitat d'Alacant, reunit en sessió ordinària aquest dijous 25 de febrer de 2016 ha acordat convocar eleccions per a l'elecció de rector o rectora de la institució acadèmica per unanimitat dels presents. 

La convocatòria arriba en el termini previst per la normativa, al final de l’actual mandat del rector, i fixa les eleccions, a les quals està convocada tota la comunitat universitària, per al pròxim dos de maig de 2016.

 

Campus Iberoamericà

En la mateixa reunió també s'ha aprovat la creació del Campus Iberoamericà de la Universitat d'Alacant, una iniciativa que té com a objectiu posar en valor la diversitat d'actuacions, activitats i convenis que la institució alacantina desenvolupa a iberoamèrica. 

La secretària general de la universitat, Esther Algarra, ha destacat que «hi ha una relació intensa amb diferents universitats i institucions a través de convenis, activitats i vincles que ens uneixen, tot reforçat per una llengua i cultura comunes. El Campus Iberoamericà pretén crear una estructura estable per a coordinar totes aquestes activitats». 

La creació d'aquest projecte, que aspira a esdevenir un campus d'excel·lència internacional, té com a objectiu «potenciar, impulsar, fomentar i coordinar la ingent activitat i presència de la Universitat d'Alacant als països iberoamericans, valoritzant una aposta estratègica que la UA posa en pràctica de manera ininterrompuda des de fa dècades amb el Centre d'Estudis Iberoamericans o el Projecte Havana com a exponents més visibles».

Segons ha explicat al Consell de Govern el rector, Manuel Palomar, «la idea és crear un centre de coordinació per a treballar en la presència de la nostra universitat a iberoamèrica amb l’objectiu que esdevinga autofinançable i sostenible, però que al mateix temps permeta a la nostra institució fer un pas endavant en la excel·lència internacional al continent americà».

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464