Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i El Pinós acorden la creació d'un Aula Universitària

La localitat del Vinalopó Mitjà s’incorpora a la xarxa de seus de la UA amb la signatura del conveni entre l’alcalde, Lázaro Azorín i el rector, Manuel Palomar

 

Aula_Univ_ElPinos
Aula_Univ_ElPinos2
Aula_Univ_ElPinos3

 

Alacant. Dijous 25 de febrer de 2016

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar i l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, han signat aquest dijous el conveni de creació de l’Aula Universitària a la localitat del Vinalopó Mitjà. Un acord que permetrà desenvolupar activitats conjuntes entre la institució educativa i el consistori pinoser.

Amb aquest conveni, el Pinós s’incorporarà a la xarxa de seus que estén la presència de la Universitat d’Alacant arreu del territori i que permet desenvolupar activitats de caràcter cultural, formatiu i investigador a més d’apropar la mateixa Universitat als estudiants i a la població en general.

El rector, Manuel Palomar, ha apuntat la importància d’un acord que «du la Universitat d’Alacant al cor de la comarca del Vinalopó Mitjà on podrem desenvolupar diferents activitats, però també aprofitar la singularitat del Pinós des d’una perspectiva acadèmica, i treballar conjuntament per identificar el seu potencial i ajudar a posar-lo en valor».

Per la seua banda, l’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín, ha destacat el conveni com «una eina important per al nostre municipi, que beneficia els estudiants de la Universitat, però també tots els veïns del nostre poble. No sols per les activitats que podrem desenvolupar, sinó també per la tasca d’investigació que es pot desenvolupar en sectors com el marbre, el vi o la sal».

A la signatura del conveni han assistit, a més del rector i l’alcalde, regidors de l’Ajuntament del Pinós, i també el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, la directora de Promoció Cultural i Lingüística, Mar Iglesias i Faust Ripoll, director del Servei de Llengües i Cultura.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464