Saltar apartados

El Marbre d'Alacant es fixa en la UA per potenciar la investigació

La institució acadèmica i l'Associació Marbre d'Alacant han signat aquest dijous un conveni de col·laboració per a dur a terme activitats de divulgació, formació i investigació

 

Marmol1
Marmol2
Marmol3
Marmol4

Alacant. Dijous 21 de gener de 2016

L’Associació Marbre d'Alacant de la Comunitat Valenciana i la Universitat d'Alacant han signat aquest dijous un conveni de col·laboració amb l'objectiu d’organitzar activitats de caràcter divulgatiu, formatiu i d'investigació al voltant del sector del marbre.

El conveni marc subscrit entre el rector, Manuel Palomar, i el president de l'Associació, Antonio Santo, preveu també la possibilitat de desenvolupar convenis específics per tal de tirar endavant accions més concretes en diferents àmbits amb especial atenció a la investigació.

Durant l'acte de signatura del conveni, les dues parts han expressat la satisfacció per un acord que «permetrà al sector del marbre desenvolupar estudis i investigacions amb el segell de la Universitat d'Alacant, cosa que en si ja és una garantia», en paraules d'Antonio Santo.

El rector, per la seua banda, ha explicat que «aquest tipus d'acords tenen una rellevància especial, ja que permeten posar el potencial investigador de la nostra institució al servei de la societat, i en particular, d'un sector econòmic molt important de les nostres comarques i del conjunt de la Comunitat Valenciana com és el del marbre».

Santo també ha destacat que «ja hem visitat els laboratoris de la Universitat i ens han explicat les possibilitats que ens ofereix per a tirar endavant diferents tipus de treballs i investigacions que estic segur que ens seran de gran utilitat. Igualment, hem convidat els investigadors a visitar les fabriques i les nostres pedreres perquè coneguen in situ la nostra realitat i poder entendre millor les necessitats del sector del marbre».

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464