Saltar apartados

Alumnes de la Universitat d'Alacant faran pràctiques a l'INVASSAT

Aquest matí s'ha signat el conveni entre les dues institucions que estableix un programa de cooperació educativa

 

Invassat1
Invassat2
Invassat3
Invassat4
Invassat5

 

Alacant. Dimarts 26 de gener de 2016

La directora de l'Institut Valencià de Seguretat Social i Salut al Treball (INVASSAT), Cristina Moreno, i el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració entre les dues institucions per a establir un programa de cooperació educativa.

L'acord entre la Universitat d'Alacant i l'INVASSAT preveu que estudiants universitaris puguen fer pràctiques formatives a les dependències de l'institut o en altre centres que en depenen, amb l'objectiu de complementar la formació universitària.

El rector ha destacat la importància de la seguretat i salut laborals, «un factor que encara no té la presència que seria desitjable al món laboral i que és important implementar des de la base, des de la formació. Per això, aquest conveni amb l'INVASSAT, que permetrà a alumnes de la nostra Universitat fer pràctiques amb aquest organisme de la Generalitat, és tan rellevant, és una eina per aconseguir introduir els mecanismes de seguretat i salut en el treball a les empreses a través dels futurs treballadors i també directius que hauran rebut una formació en aquesta línia».

Per la seua banda, la directora de l'INVASSAT, Cristina Moreno, ha destacat aquest conveni com «una fórmula molt interessant per a estendre els objectius que persegueix l'INVASSAT, que no són altres que aconseguir que els protocols de seguretat i salut en el treball arriben a tots els treballadors i empreses. Formar alumnes en aquesta línia és una pas endavant que pot ajudar a millorar aquesta aspecte de la nostra societat».

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464