Saltar apartados

El catedràtic Augusto Beléndez obté el premi "Ensenyament i Divulgació de la Física, Ensenyament Universitari" de la Reial Societat Espanyola de Física (RSEF) i la Fundació BBVA

 

Alacant. 28 de gener de 2016

El catedràtic de Física Aplicada de la Universitat d’Alacant, Augusto Beléndez Vázquez, ha sigut guardonat amb el premi de "Ensenyament i Divulgació de la Física, Ensenyament Universitari" que concedeix, cada any, la Reial Societat Espanyola de Física (RSEF) juntament amb la Fundació BBVA (FBBVA). El premi li va ser comunicat el passat divendres 22 de gener.

Els Premis d’Ensenyança i Divulgació de la Física recompensen professors per la seua activitat i especial dedicació a l’ensenyança, una labor pedagògica significativa i per una singular aportació a la divulgació de la física. En el cas de Bélendez, qui va presentar tota una extensa documentació per a optar-hi, el guardó ve motivat per "les nombroses publicacions docents i ponències relacionades amb l’ensenyament de la física, com també pels vídeos amb experiments de física, blogs o articles en mitjans de comunicació, activitats que s’han plasmat en particular en els actes de l’Any Internacional de la Llum", segons diu la resolució.

Es dóna la coincidència que el catedràtic acaba de ser triat, a més, “Fellow Member” de la Societat Internacional per a l’Òptica i la Fotònica (SPIE), distinció que es fa a aquells membres d’aquesta societat que han fet contribucions científiques i tecnològiques significatives en els camps de l’òptica, la fotònica i les ciències de la imatge.

El premi serà lliurat en un acte públic, que tindrà lloc en la seu de la Fundació BBVA a Madrid, amb l’assistència del president de la RSEF i la FBBVA, i també d’un responsable del Ministeri.

 

Notícies relacionades:

El catedràtic de la UA Augusto Beléndez, únic espanyol nomenat "Fellow Member" de la Societat Internacional per a l’Òptica i la Fotònica

La Societat Internacional per a l’Òptica i la Fotònica selecciona a un professor de la Universitat d’Alacant

Un article de divulgació científica del catedràtic de la UA, Augusto Beléndez, premiat en el certamen "Ciència en Acció"

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464