Saltar apartados

L'EPS de la UA serà la seu d'acollida de la competició mundial de videojocs Global Game Jam que tindrà lloc durant el cap de setmana pròxim

El concurs de desenvolupament de videojocs obri el Mes Cultural de l'Escola

Activitats de tot tipus se succeiran en diferents escenaris de la UA

 

MesCultural_EPS16Alacant. 26 de gener de 2016

La Game JAm UA comença aquest divendres 29 de gener de 2016 a la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, en l’edifici del carrer de Sant Ferran número 40. La competició és el tret d'eixida del Mes Cultural de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant. La UA és seu única a la província d'Alacant de la Global Game Jam, competició que se celebra a escala mundial aquest cap de setmana, del 29 al 31 de gener.

L'objectiu del concurs és desenvolupar un videojoc durant quaranta-vuit hores, després d’haver fet la inscripció individual i formant grups de fins a un màxim de sis persones, segons indiquen les bases.

La recepció de participants de la GameJamUA començarà a les 14.00 hores del divendres 29 de gener; a continuació, Andrés Montoyo, director de l'EPS, realitzarà la presentació oficial de l'activitat, a la qual seguiran les xarrades impartides pels desenvolupadors del videojoc Randal’s Monday. Seguidament, es comunicarà als participants un tema global, entorn del qual han de centrar el desenvolupament del videojoc.

En la pàgina web Global Game Jam figuren totes les seus on es desenvoluparà la competició. El termini d'inscripció conclou el dijous 28 de gener i és gratuït per a l'alumnat de la UA. El concurs està obert a tots els públics, si bé es dirigeix especialment a dissenyadors, artistes, programadors o tècnics de so.

El diumenge 31 sobre a les 16.30 hores, cadascun dels grups participants presentarà el seu joc i desenvolupament. Són els participants els qui votaran amb 3, 2 o 1 punt els videojocs que més els hagen agradat, i el lliurament de trofeu es farà als dos jocs amb més puntuació obtinguda. Organitzen Javier De l'Olmo Sánchez i Jorge Soler.

 

Mes Cultural EPS

Des del divendres 29 de gener i fins al 26 de febrer l'EPS celebra el seu Mes Cultural amb nombroses activitats. Exposicions, competicions i concursos, conferències, tallers, tallers, xarrades, demostracions de jocs, programa de ràdio en directe, jornades, componen la variada oferta a la disposició de tots els interessats. El calendari complet d'activitats es pot veure en la web de l'EPS.

L'acte d'obertura del Mes Cultural serà dimarts que pròxim 2 de febrer, a les 10.30, en la sala d'actes I, i comptarà amb la presència d'Andrés Montoyo, director de l'EPS, i Carles Cortés, vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística. A continuació, Ignacio Payá impartirà, en el mateix espai, la conferencia «Arte y política en el proyecto de puentes en España».

La majoria d'activitats es podran seguir a través de videostreaming, com mostra el calendari en http://si.ua.es/es/videostreaming/

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464