Saltar apartados

La Romana s'afegeix a la xarxa de la UA al Vinalopó Mitjà

El conveni entre la Universitat d’Alacant i l’Ajuntament permetrà desenvolupar activitats de caràcter formatiu, cultural i d’investigació

 

LaRomana1
LaRomana2
LaRomana3

 

Alacant. Dilluns 25 de gener de 2016

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i l’alcalde de la Romana, Nelson Romero, han subscrit aquest dilluns un conveni marc de col·laboració entre l’Ajuntament i la institució acadèmica per a desenvolupar activitats de caràcter formatiu, cultural i d’investigació.

El rector ha destacat l’aposta de la Universitat per a estar present arreu del territori i «convenis com el que signem avui amb la Romana ens permeten implementar una major presència de la nostra institució, en aquest cas a la comarca del Vinalopó Mitjà on estem teixint una xarxa de seus, aules i convenis amb ajuntaments».

Per la seua banda, el primer edil de la Romana ha apuntat la importància d’aquest acord que «ofereix al nostre poble noves possibilitats per dur endavant activitats de diferents tipus amb l’aval d’una institució com és la Universitat d’Alacant».

El conveni signat preveu la possibilitat de dur a terme diferents iniciatives, com també la possibilitat de tancar convenis específics per a desenvolupar-hi activitats concretes.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464