Saltar apartados

La UA presenta "4 històries d'emprenedors" finalistes de la quarta edició del programa YUZZ a escala nacional

 

Alacant. Divendres, 29 de gener de 2016

Aprendre de l'èxit de projectes tecnològics de joves emprenedors d'Alacant és l'objectiu de la taula redona «4 històries d'emprenedors» que tindrà lloc dimarts pròxim, 2 de febrer, a la Universitat d'Alacant. L'activitat, que s'enquadra en el marc del programa Yuzz d'Alacant dirigit per l'Observatori d'Inserció Laboral de la Universitat d'Alacant, es desenvoluparà de 16.00 a 17.30 hores a la sala de graus de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials.

La sessió, en la qual també col·laboren Unimooc, ua:emprèn i Alumni UA, serà presentada per Nuria Grané, vicerectora d'Estudiants de la UA, i se centrarà en les experiències de quatre dels emprenedors guanyadors i finalistes de la quarta edició YUZZ a escala nacional.

En concret, hi participaran Carlos Asensio per HandBE, primera plataforma creada per al pagament virtual a través del palmell de la pròpia mà, sense targetes ni dispositius extres. Jesús Gil parlarà de XiCells, empresa dedicada a la recerca i comercialització de nous tractaments veterinaris basats en cèl·lules mare. Per la seua banda, Sergio Pardo presentarà l'empresa UAV Works, especialitzada en serveis aeris professionals mitjançant l'ús de drons. I finalment hi participarà la primera premiada de la trobada nacional YUZZ 2015, Natalia Rodríguez, responsable de Pivotta, únic mercat web d'actius digitals que connecta empreses emergents que necessiten una tracció ràpida amb aquelles que tanquen i rebutgen aquests actius intangibles.

Amb aquesta trobada, l'Observatori d'Inserció Laboral de la UA torna a acostar els grans projectes de la passada edició del programa YUZZ a tots aquells que vulguen aprendre de l'experiència i saber quines han sigut les claus que han portat aquestes idees a tenir el seu èxit actual.

L'assistència és gratuïta, amb inscripció prèvia des d’aquest enllaç.

Notícies relacionades

La Universitat d'Alacant obri la convocatòria de la quarta edició del programa Yuzz Alacant "Joves amb talent"

La Universitat d'Alacant convoca la cinquena edició del Programa YUZZ que repartirà més de 200.000 euros en premis

Dos egressats de la Universitat d'Alacant viatjaran a Silicon Valley amb el Programa YUZZ

 

Històries_emprenedors

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464