Saltar apartados

La Universitat d'Alacant aposta pel desenvolupament d'idees emprenedores

Del 27 al 30 de gener DOEACT_UA reuneix trenta experts que actuaran com a mentors per a materialitzar projectes de negoci innovadors

DOEACT_UA

Alacant. Dilluns, 25 de gener de 2016

En el marc del programa UA:emprèn, la Universitat d'Alacant aposta pel talent de la província amb la celebració de DOEACT_UA. Del 27 al 30 de gener a la sala d'actes de l'edifici Germà Bernàcer, la iniciativa suposa una experiència única per a materialitzar idees de negoci innovadores i emprenedores.

Obert a tota la societat, DOEACT_UA ofereix la possibilitat de presentar una idea de negoci i la seua implantació en el mercat. Després de la presentació de totes les idees hi haurà una primera votació entre tots els assistents i es farà una primera selecció de deu idees. D'aquestes idees, n’hi haurà una segona votació en la qual eixiran les cinc idees finalistes que es desenvoluparan en les sessions posteriors sota la tutorització de trenta mentors del món professional. També es pot participar sense presentar cap idea formant part d'un grup de treball multidisciplinari col·laborant en el desenvolupament d'algun dels projectes presentats.

Els premis asseguren la continuïtat del projecte a part de la tutorització posterior per part de tècnics d'Impulsa Alacant i de la mateixa Universitat d'Alacant.

El programa inclou conferències formatives i pràctiques, sessions de networking, temps per a treball en equip i per al desenvolupament de projectes o xarrades d'emprenedors d'èxit. En aquest sentit, la sessió motivacional comptarà amb els joves emprenedors Javier Martínez, de Taller Topotesia, guanyador de la primera edició de DOEACT_UA; Daniel Mayo, fundador de Vivood, projecte amb un concepte molt innovador en hotels amb encant situat a la nostra província, i Javier Echaleku, director general de Kuombo, una important empresa valenciana de comerç electrònic

Novetats

En l'apartat de tallers, aquesta edició inclou tres noves propostes: una sobre innovació de models de negoci, que impartirà el CEEI d'Alcoi; un altra sobre els pilars fonamentals en el desenvolupament d'un projecte en una start-up, per Carolina Hernández d'Identidad Organizacional i, finalment de propietat Intel·lectual i protecció de la creativitat, per Eva Toledo de la firma PADIMA, empresa capdavantera en propietat intel·lectual d'Alacant.

Enguany s'han sumat a la iniciativa la Diputació d'Alacant, la Delegació Valenciana del Col·legi de Geògrafs i l'alumnat del màster de Desenvolupament Local i Innovació Territorial de la Universitat d'Alacant.

Inauguració

L'acte inaugural, que tindrà lloc el dimecres 27 a les 16 hores a la sala d'actes de l'edifici Germà Bernàcer, comptarà amb Nuria Grané, vicerectora Estudiants; Amparo Navarro, vicerectora d’Investigació, Iván Sempere, president de FUNDEUN, Juan Luis Nicolau, degà de la Facultat d'Econòmiques, i Sonia Tirado, regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Alacant.

Programa complet

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464