Saltar apartados

Més de cent experts analitzen els reptes del transport urbà a la Comunitat Valenciana

La Càtedra Vectalia Mobilitat reuneix dijous a la Universitat d'Alacant els gestors de la mobilitat

Alacant. Dimecres 27 de gener de 2016

Més de cent experts, regidors, tècnics municipals i professionals del sector es reuniran aquest dijous 28 de gener en una jornada sobre «Els reptes del transport urbà a la Comunitat Valenciana», que es desenvoluparà a la sala d’actes de l'Escola Politècnica de la Universitat d'Alacant, al campus de Sant Vicent del Raspeig.

L'acte, organitzat per la Càtedra Vectalia Mobilitat en col·laboració amb ATUC (Associació d'Empreses Gestores dels Transports Urbans Col·lectius), la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMPU) i la Universitat d'Alacant, reunirà representants de la Generalitat i dels ajuntaments que reflexionaran sobre la situació del sector i formularan les seues inquietuds. La jornada arrancarà a les deu del matí i la inscripció és gratuïta.

La inauguració serà a càrrec de María José Salvador, consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori; Rubén Alfaro, alcalde d'Elda i president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, i Manuel Palomar, rector de la Universitat d'Alacant.

El president de l'ATUC, Miguel Ruiz, presentarà una ponència sobre el finançament del transport i el subdirector de Transports de la Conselleria, José Moltó, també intervindrà aportant la visió dels nous responsables de la Generalitat sobre el transport públic.

Dins del programa també està prevista una taula redona sobre els «Reptes de la mobilitat a les ciutats», en la qual participaran els regidors i responsables municipals de les principals ciutats. En la taula intervindrà en representació de l'Ajuntament d'Alacant, Andrés Fernández, cap de l'àrea de Trànsit, Josep Enric García, gerent de l’EMT de València; Rafael Simó, regidor de Mobilitat a Castelló, i l'edil de Mobilitat d’Elx, Esther Díez. Els integrants de la taula redona analitzaran en profunditat aquesta qüestió moderats per Javier García Barba, director de la Càtedra Vectalia Mobilitat.

Les inscripcions són gratuïtes i s'atendran per ordre d'arribada fins a completar la capacitat de la sala. Més informació a Vectalia.es.

 

Cartell_Vectalia

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464