Saltar apartados

Pedro Payá pren possessió com a coordinador de la Seu Universitària de Petrer

L’acte ha tingut lloc al despatx rectoral amb la presència de l’alcalde de la localitat, Alfonso Lacasa

Payá ha agraït la confiança dipositada en ell, tant per part de l’Ajuntament com de la Universitat i ha assegurat que l’objectiu és afermar la presència de la UA en el territori

Pedro_Paya2 Pedro_Paya1

 

Alacant. Dilluns 25 de gener de 2016

El professor d’Història Contemporània de la Universitat d’Alacant, Pedro Payá, ha pres possessió, aquest matí, com a coordinador de la nova Seu Universitària de Petrer en un acte que ha tingut lloc al despatx rectoral en presència del rector, Manuel Palomar, l’alcalde de la localitat, Alfonso Lacasa, el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, la secretària general de la UA, Esther Algarra, el director del departament d’Humanitats Contemporànies, Emilio La Parra, i el degà de la Facultat de Filosofia i Lletres entre d’altres.

El rector ha destacat la importància per a la Universitat d’Alacant de la presència d’aquesta arreu del territori i «les seus són la nostra millor eina, ja que fan el paper d’ambaixadores de la institució i al mateix temps són la prolongació de la Universitat». Palomar ha agraït a Pedro Payá la seua disponibilitat per «a aquesta tasca tan rellevant» i la predisposició del seu Departament.

Per la seua banda, el professor Payá, a banda d’agrair la confiança pel nomenament, ha apuntat les línies mestres del que ha de ser la seua gestió «des de l’aposta clara per l’educació pública, que compartim amb l’Ajuntament i la direcció de la Universitat, la Seu de Petrer tindrà molt presents les necessitats del nostre alumnat, alhora que oferirà activitats d’interès per a la població i consolidarà la presència de la Universitat d’Alacant al territori, un element clau del que ha de ser una universitat pública».

L’alcalde de Petrer, Alfonso Lacasa, ha reiterat la importància que suposa per a la localitat tenir una seu universitària i amb un coordinador «amb qui treballarem conjuntament pel benefici de tots».

 

Enllaç relacionat:

La Universitat d'Alacant presenta el coordinador de la nova seu universitària de Petrer

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464