Saltar apartados

El Master d'Interpretació de Guitarra Clàssica de la UA aconsegueix la IV edició

El rector i el president de la Diputació inauguren aquesta vesprada la nova edició

 

Alacant, 8 de gener de 2016

8 de gener de 2016.- El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i el president de la Diputació Provincial d’Alacant, César Sánchez, inauguren aquesta vesprada una nova edició del màster d’Interpretació de Guitarra Clàssica de la UA, a la Seu Ciutat d’Alacant (Sant Ferran, 40), a les 18:00 hores. L’acte d’inauguració tindrà també les intervencions de Juan Antonio Roche i Ignacio Rodes, director i director acadèmic del màster, respectivament, i també d’un representant de l’Associació d’Antics Alumnes del màster. En acabar les intervencions, els alumnes de l’edició anterior oferiran un recital de guitarra.

Com a part de la IV edició del màster d’Interpretació de Guitarra Clàssica, la Diputació ha programat el ja tradicional Cicle de Guitarra Clàssica a l’ADDA, que reunirà durant el primer semestre del 2016 destacats artistes internacionals, amb un total de set concerts entre gener i juny del 2016, amb la participació dels professors del màster.

El programa arrancarà demà dissabte 9 de gener, a les 20 hores amb el guitarrista escocès establit a Espanya, David Russell. L’italià Stefano Grondona, que s’incorpora enguany com a professor del màster, interpretarà el segon concert el 6 de febrer, seguit d’Ignacio Rodes el 27 de febrer. Març serà el mes del brasiler Fabio Zannon, el dia 12, i abril portarà els concordes dels germans Sérgio i Odair Assad, que actuaran el dia 2. Tanquen el programa l’artista cubà establit a Baltimore, Manuel Barruenco (15 de maig), amb un programa homenatge a Enrique Granados en el centenari de la seua mort i Paul O’Dette (5 de Juny) amb el seu llaüt renaixentista. Les entrades estan a la venda en Instanticket per un preu de 15 euros.

La Fundació de la Comunitat Valenciana, l’Auditori, la UA i l’Ajuntament impulsen aquest projecte multidisciplinari.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464