Saltar apartados

La Universitat d'Alacant organitza aquest any 2016 un total de setze Olimpíades Científiques

Aquest divendres 15 de gener comencen amb la fase local de l’Olimpíada de Matemàtiques

 

Alacant. 13 de gener de 2016

Les facultats de Ciències, Filosofia i Lletres, Ciències Econòmiques i Empresarials, i l’Escola Politècnica Superior de la Universitat d’Alacant organitzen aquest curs 2015/2016 les fases locals d’un total de 16 Olimpíades Científiques dirigides a l’alumnat de batxillerat de la província d’Alacant. Aquestes Olimpíades són les de Matemàtiques, Física, Geologia, Química, Biologia, Geografia, Història, Llengua Espanyola, Filologia Catalana, Llengües Clàssiques, Estudis Àrabs i Islàmics, Filosofia, Economia, Dibuix Artístic, Informàtica i Telecomunicacions. L’inici d’aquests certàmens lúdics i educatius tindrà lloc aquest pròxim 15 de gener, amb la celebració de la fase local de l’Olimpíada de Matemàtiques.

El Secretariat d’Accés i Promoció del Vicerectorat d’Estudiants de la Universitat d’Alacant, com a coordinador d’aquests actes, ha remès el passat mes de desembre, a tots els centres de secundària de la província d’Alacant, una carta informativa amb les dates d’inscripció i celebració d’aquesta quantitat d’Olimpíades Científiques, amb la finalitat d’animar-hi a la participació.

Aquestes olimpíades representen una oportunitat perquè estudiants de batxillerat que tinguen un interès especial en totes aquestes matèries puguen relacionar-se i mesurar els seus coneixements amb d’altres. El lliurament de premis d’aquestes olimpíades es farà en un acte conjunt que tindrà lloc el pròxim 6 de maig de 2016.

Tota la informació, i també les fitxes d’inscripció de les Olimpíades, es troba en les webs de les facultats de Ciències, Filosofia i Lletres, Ciències Econòmiques i Empresarials, i l’Escola Politècnica Superior de la Universitat d’Alacant, com també en la web del mateix Vicerectorat d’Estudiants de la UA.

 

Olimpiadas1b

 

Olimpiadas2b

 Fotografies de diferents actes de lliurament de premis d'Olimpíades celebrades

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464