Saltar apartados

La Universitat d'Alacant presenta el coordinador de la nova seu universitària de Petrer

El professor Pedro Payá ha sigut presentat pel rector, Manuel Palomar, i l'alcalde, Alfonso Lacasa, acompanyat de tots els grups municipals de la localitat

Els assistents han destacat la importància d'aquesta «associació» tant per al municipi com per a la institució acadèmica i la seua utilitat per al desenvolupament social, cultural i econòmic

 

Coordinador_Petrer1
Coordinador_Petrer2
Coordinador_Petrer3
Coordinador_Petrer4

 

Petrer. Dimecres, 13 de gener de 2006

El professor d’Història Contemporània de la Universitat d'Alacant i veí de Petrer, Pedro Payá, ha sigut presentat aquest matí com a coordinador de la seu universitària de Petrer a l’ajuntament de la localitat acompanyat pel rector de la UA, Manuel Palomar, l'alcalde, Alfonso Lacasa, així com pel vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, la directora del Secretariat de Seus Universitàries, Eva Valero, i representants de tota la corporació municipal.

El primer edil de Petrer ha destacat, precisament, la presència de totes les forces polítiques amb representació municipal en aquest acte com una imatge de la «importància que té per al nostre municipi aquesta associació amb la Universitat d'Alacant».

Lacasa ha assenyalat que «volem encetar el treball fixant uns fonaments sòlids per aquesta oportunitat per a tot el poble de Petrer que suposarà que tindrem al nostre abast, a través de la universitat, eines per al desenvolupament social del nostre poble i això és una oportunitat que no podíem deixar passar».

El rector, Manuel Palomar, ha volgut agrair a Petrer «la bona acollida que sempre ens ha dispensat a la Universitat d’Alacant, igual que al nou coordinador, Pedro Payá, la seua disponibilitat per posar-se al capdavant de la nova seu universitària».

En la seua intervenció després que tant ell mateix com el nou coordinador signaren al llibre d'honor de l'ajuntament, Palomar ha destacat la importància per a la universitat de les seus, «que són la nostra millor manera d'interaccionar amb els ciutadans i poder fer complir de la millor manera la missió de la universitat pública, apropant-la als seus estudiants, però també a totes les persones del territori, contribuint també, al desenvolupament social, econòmic i cultural d’aquest».

El rector ha apuntat la necessitat de «treballar de manera coordinada entre la seu i la mateixa universitat per tal de garantir l'èxit d'aquesta empresa, així com de buscar les singularitats que ofereix Petrer, juntament amb la seua gran projecció».

Per la seua banda, el nou coordinador, Pedro Payá, ha agraït la oportunitat i la confiança a l'alcalde i al rector al mateix temps que s'ha mostrat optimista pel que fa al treball «que desenvoluparem des de la seu, complint amb l'objectiu d'estendre l'àmbit del coneixement científic, educatiu i cultural a Petrer i la seua comarca, complint, al mateix temps, amb l'objectiu del que ha de ser una universitat pública al servei dels ciutadans i del territori».

La seu universitària s'ubicarà temporalment a les Escoles Graduades fins que siga traslladada a L’Illa Cultural, edifici que en aquests moments es troba en obres, amb l'objectiu que siga aquesta la seua localització definitiva.

El nou coordinador ja treballa conjuntament amb la regidoria de Cultura planificant activitats per als pròxims mesos per tal d'encetar la seua activitat al més aviat possible.

 

 
Reproducir
 
Reproducir
 
Reproducir
Declaracions Manuel Palomar Declaracions Alcalde de Petrer Declaraciones Coordinador Seu Petrer

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464