Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i Hidraqua reediten el conveni de patrocini del màster en Gestió Sostenible i Tecnologies de l'Aigua

La Universitat d'Alacant i Hidraqua reediten el conveni de patrocini del màster en Gestió Sostenible i Tecnologies de l'Aigua

L'acord l’han subscrit aquest mateix dilluns el rector, Manuel Palomar, i el director general d'Hidraqua, Francisco Bartual

 

Hidraqua1
Hidraqua2
Hidraqua3
Hidraqua4

 

Alacant. Dilluns 4 de juliol de 2016

La Universitat d'Alacant i Hidraqua han reeditat el conveni de col·laboració que desenvolupen any rere any en el marc del màster en Gestió Sostenible i Tecnologies de l'Aigua i que la institució educativa imparteix a través de l'Escola Politècnica Superior.

L'empresa responsable de la gestió integral de l'aigua manté d'aquesta manera el seu compromís amb la Universitat d'Alacant col·laborant en la realització d'aquest màster que arriba a l’onzena edició com a títol oficial, a les quals cal sumar les tretze anteriors com a títol propi de la UA.

El rector, Manuel Palomar, ha destacat la «trajectòria d'aquest màster, amb vint-i-quatre anys a la seua esquena, que ha demostrat ser una eina útil per als professionals que es dediquen al camp de la gestió dels recursos hídrics i també per a la societat, que exigeix que millorem cada dia en el seu aprofitament, un objectiu al qual aquest màster ve contribuint any rere any. Gràcies, a més dels professionals que el duen a terme, a la col·laboració d'Hidraqua».

Per la seua banda, Francisco Bartual, director general d'Hidraqua, ha destacat «el compromís que la companyia gestora del cicle integral de l'aigua manté amb la formació i que es veu reflectit en iniciatives com l'adhesió d'Hidraqua a l'Estratègia d'Emprenedoria i Ocupació Jove, una iniciativa que prové del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i que té com objectiu promoure i complementar la formació de joves universitaris i de cicles superiors de formació professional’. Així mateix, ha esmentat alguns projectes que la companyia desenvolupa juntament amb la Universitat i entre els quals hi ha la recent organització d'un concert benèfic juntament amb l'Orquestra Filharmònica de la Universitat a favor del Centre Sant Rafael».

El màster en Gestió Sostenible i Tecnologies de l'Aigua pretén formar investigadors, i completar la formació de professionals, amb els elements necessaris de diferents disciplines perquè siguen capaços d'interpretar el conjunt del coneixement, les tecnologies i els instruments per a dur a terme una gestió sostenible de l'aigua.

Tots els alumnes adquireixen la formació conceptual necessària sobre els elements que configuren el cicle d'aprofitament de l'aigua (captació, recursos no convencionals, regulació i transport, distribució a usuaris, tractament, reutilització i evacuació ambiental) i sobre la gestió òptima dels recursos (normativa legal, normes de gestió de qualitat, sistemes d'administració, recuperació de costos), en termes de qualitat, ús racional i eficient dels recursos naturals i protecció del medi ambient, atenent al compliment de la Directiva marc de l'aigua.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464