Saltar apartados

La Fundació Parc Científic d'Alacant i Banc Sabadell s'uneixen per a facilitar el finançament d'empreses innovadores i tecnològiques

 

Alacant. Dijous, 14 de juliol de 2016

La Fundació Parc Científic d'Alacant (FPCA) i Banc Sabadell uneixen sinergies per a facilitar l'accés a finançament d'empreses innovadores i tecnològiques a través BStartup, el programa de suport a l'emprenedor de l'entitat. El conveni ha sigut subscrit aquest mateix matí al campus de la Universitat d'Alacant pel president de la FPCA i rector de la UA, Manuel Palomar, i el director regional d'Alacant de l'entitat, Juan Merino.

Aquest acord, tal com ha explicat Merino, «té com a objectiu facilitar a empreses, institucions i emprenedors vinculats i acompanyats per la Fundació Parc Científic d'Alacant, l'accés al finançament dels seus projectes i activitats empresarials en unes condicions preferents a través de la línia de suport BStartup».

En aquest sentit, «en seran beneficiaris els emprenedors participants en el programa que, després de ser assessorats per FPCA i disposar de l'informe favorable dels seus tècnics, acudisquen a l'entitat per a contractar alguns dels productes financers previstos en l'acord», ha explicat Palomar.

A l'acte hi han assistit, a més, el director del Parc Científic d'Alacant, Joaquín Marhuenda, i el delegat de BStartup Territorial Est, Ángel Buigues.

Programa BStartup

En concret, el conveni inclou tres línies d'actuació per a oferir als emprenedors productes i serveis bancaris per a empreses emergents, inversió en equity i innovació col·laborativa. En aquest sentit, Banc Sabadell posa a la disposició de les empreses tecnològiques innovadores una xarxa d'oficines especialitzades en empreses emergents, com també diferents productes i serveis financers.

D'altra banda, per a emprenedors de l'entorn digital/Internet, l'entitat disposa d'una línia d'inversió directa de capital de risc, el programa BStartup 10 i Sabadell Open Apps, un model d'innovació oberta i col·laborativa per a productes o serveis que podrien millorar els serveis digitals de l'entitat o que requereix un banc per al seu funcionament.

 

ConvenioUA_Sabadell1

 

ConvenioUA_Sabadell2

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464