Saltar apartados

Les universitats públiques de la Comunitat Valenciana i Creu Roja Espanyola firmen un conveni de col·laboració

L'acte ha tingut lloc avui, dimecres, a la seu de Creu Roja Espanyola a València.

 

CruzRoja
CruzRoja2
CruzRoja3
CruzRoja4

Alacant, 13 de juliol de 2016

Creu Roja Espanyola i les Universitats Públiques de la Comunitat Valenciana han signat avui un conveni de col·laboració per a impulsar la sensibilització en temes d'interès social i fomentar el voluntariat entre la comunitat universitària.

En la formalització de l'acord han participat el president de Creu Roja Espanyola a la Comunitat Valenciana, Francisco Javier Gimeno; el president provincial de Creu Roja Espanyola a València, Rafael Gandia, i el president provincial de Creu Roja Espanyola a Alacant, Antonio Navarro.

En el moment de la signatura, el president autonòmic de Creu Roja, Francisco Javier Gimerno, va destacar “la importància que per a la institució humanitària té el suport de la joventut universitària en el projecte, pel sentit solidari d’aquesta, la seua proactivitat, la preparació i el potencial que té” per a sensibilitzar la societat.

Per part de les universitats, han segellat el conveni el rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo; el rector de la Universitat Politècnica de València, Francisco José Mora; el rector de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, Jesús Tadeo; el rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, i el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel J. Palomar.

El conveni, amb una validesa inicial de tres anys prorrogable anualment, té com a objectiu faciltar, estimular i incentivar la participació de l'alumnat de les universitats signatàries en activitats de sensibilització en matèries d'interès com els problemes que afecten els col·lectius més vulnerables; el respecte als Drets Humans. També tractarà de millorar l'ajuda als afectats per catàstrofes, emergències i guerres; promoure els hàbits saludables; la igualtat i el respecte en matèria de gènere; l'ajuda a persones amb diversitat funcional; difondre la problemàtica de persones immigrants; els de la infància i les persones majors, entre d’altres àmbits.

Per a satisfer els objectius arreplegats en el conveni, les universitats integrades en el Consell Rector d'Universitats Públiques de la Comunitat Valenciana (CRUPV) podran en la mesura que els seus mitjans ho permeten, posar en marxa punts d'acció per a facilitar l'accés a l’alumnat interessat a participar en la iniciativa, que podrà veure reconegudes la seua acció a nivell curricular.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464