Saltar apartados

El creixement sostenible, a anàlisi a l'Estació Científica de la Font Roja

Un Curs d’Estiu de la UA fa cinc jornades de debat sobre els ‘Nous models de gestió territorial per a la conservació de la naturalesa’, títol del programaCurs_FontRojaAlacant. Dimecres, 20 de juliol de 2016

L’Estació Científica de la Font Roja Natura UA (ECFRN UA) d’Alcoi acull el Curs d’Estiu “Nous models de gestió territorial per a la conservació de la naturalesa”, un programa docent que durant cinc jornades analitzarà les pautes per a l’equilibri entre el creixement social i la sostenibilitat mediambiental.

Dirigit per Andreu Bonet i organitzat amb la col·laboració de la Seu Universitària de Cocentaina i els ajuntaments d’Alcoi i Cocentaina, aquest curs aprofita el marc natural del parc natural de la Font Roja per a endinsar-se en els reptes de futur que presenta el creixement social en equilibri sostenible amb la naturalesa, és a dir, la base de la gestió territorial.

Aquest curs introductori, que es desenvolupa des del passat dia 18 fins al pròxim 22 de juliol i combina en les ponències el castellà i el valencià, pretén oferir i debatre alternatives sostenibles i models de gestió territorial responsable amb el medi natural, en les quals la participació ciutadana canalitze les aspiracions de la població, per afrontar els reptes de la nostra societat i el canvi climàtic i global.

Programa

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464