Saltar apartados

La Universitat d'Alacant, fòrum de investigació d'alt nivell en matèria de Ciències del Mar

 

Simposi1 Simposi2

Imatges de la inauguració. En la taula, d'esquerra a dreta, Luis Gras, Enrique Herrero, Jesús Villar i Alfonso Ramos

 

Alacant. Dimecres, 20 de juliol de 2016

Des d’avui, dimecres 20 de juliol, fins al pròxim divendres 22 de juliol del 2016, la Universitat d’Alacant reuneix 300 assistents en el marc del V Simposi Internacional de Ciències del Mar, que coincideix amb la XVIII edició del “Seminari Ibèrico de Química Marina” i amb la “Trobada de la Oceanografia Física Espanyola 2016”.

L’esdeveniment ha sigut inaugurat a les 10 hores al Paranimf de la Universitat d’Alacant de la mà del vicerector d’Estudis i Formació, Enrique Herrero; l’alcalde de Sant Vicent del Raspeig, Jesús Villar; el degà de la Facultat de Ciències de la UA, Luis Gras; i el catedràtic del Departament de Ciències de Mar de la UA, Alfonso Ramos. En les intervencions, han coincidit a destacar “la qualitat científica d’aquest fòrum que suposa una oportunitat per a transmetre les últimes investigacions i avanços en el camp de l’Oceanografia i Ciències Marines i per a incentivar l’establiment de sinergies”.

Durant la celebració d’aquest macroesdeveniment sobre Ciències del Mar, investigadors de prestigi internacional reconegut tractaran qüestions de plena actualitat com els efectes de la contaminació per plàstics, la mineria i del canvi climàtic, entre d’altres.

 

Més informació

Experts internacionals aborden en la UA problemes i paradigmes en diferents àrees de la recerca marinaActualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464