Saltar apartados

La Universitat d'Alacant manté oberta la matrícula en quinze graus de cinc Facultats diferents

L'Escola Politècnica Superior, Filosofia i Lletres, Ciències, Dret i Ciències Econòmiques són les facultats que encara ofereixen la possibilitat de matricular-se per al pròxim curs.

Llistat actualitzat de places vacants a la Universitat d'Alacant a 29 de juliol de 2016: http://web.ua.es/va/preinscripcion-matricula/estudis-amb-places-vacants.html

 

Alacant. Divendres 29 de juliol de 2016

La Universitat d'Alacant ofereix la possibilitat d'ocupar les places vacants que hi ha en un total de quinze graus de cinc facultats diferents. Després del procés de preinscripció, en el qual s'han assignat el 91 % de les places de nou ingrés, els estudiants encara tenen la possibilitat de matricular-se en un ampli ventall d'estudis en la UA.

La Facultat de Dret ofereix places en dos graus, en el de Gestió i Administració Pública i en el de Relacions Laborals i Recursos Humans; en la Facultat de Ciències Econòmiques encara hi ha la possibilitat de matricular-se en Administració i Direcció d'Empresa; en la Facultat de Ciències hi ha places vacants en el grau de Geologia, i en l'Escola Politècnica Superior, quatre graus ofereixen places encara als estudiants. Són Tecnologies de la Informació per a la Salut; Enginyeria Civil; Arquitectura Tècnica; i Fonaments de l'Arquitectura. Finalment, en la Facultat de Filosofia i Lletres hi ha places vacants en els graus de Geografia i Ordenació del Territori; Història; Humanitats; Turisme; Estudis Àrabs i Islàmics; Estudis Francesos i Filologia Catalana.

La vicerectora d'Estudiants i Ocupació, Nuria Grané, ha apuntat que «després de la preinscripció i la formalització de la matrícula, on s'han cobert el 91 % de les places que ofereix la Universitat d'Alacant, encara queden vacants en alguns estudis. Places en les quals els interessats es poden inscriure dirigint-se directament a la mateixa facultat”.

Grané també ha assenyalat que «l'oferta de places vacants la fixa de manera independent cada universitat, de manera que no hi ha un calendari únic, ni de matrícula ni de crida a la llista d'espera, i això fa que els terminis siguen diferents en cadascuna de les universitats».

En cas de no obtenir plaça, el mes de setembre es tornarà a publicar una llista d'estudis amb places vacants, si n’hi haguera, en les quals es podrà fer la sol·licitud de matrícula.

 

Notícies relacionades

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464