Saltar apartados

La pel·lícula 9 Bares obrirà el Festival de Cinema d'Alacant

 

Alacant. 3 de juny de 2016

9 Bares dirigida per Ángel Puado Veloso, competirà el pròxim dia 6 de juny en el Festival de Cinema d’Alacant. La projecció tindrà lloc a les 21.00 h. en els Cinemes Panoramis Alicante.

Sota la direcció de Puado, 23 actors protagonitzen una comèdia coral rodada en nou establiments alacantins, alguns d’aquests els més significatius de la ciutat, com són Clan Cabaret, El Soda, Villavieja 6, Chicago, La Llum, El frontera (situat a la platja de Sant Joan), Chillout (a Urbanova) i dos restaurants d’Alacant, El Portal i l’Ambrosia. Cadascun d’aquests bars són l’escenari d’una història i, encara que independents entre aquestes, s’entrellacen i intercanvien mitjançant alguns dels personatges. Es tracta d’una pel·lícula que tracta sobre l’amistat, l’amor, allò que diem i el que no, és una pel·lícula amb diàlegs enginyosos que faran riure l’espectador.

 

L’equip tècnic està format pel mateix director, A. Puado, treballador de la Universitat d’Alacant i quatre dels alumnes del taller del Servei de Cultura de la UA. Fernando Álvarez Plana (so), JJ. Domènech, Carlos Coloma i Adrián Martínez Ortuño (càmeres) i maquillatge, Pilar Salgado.

 

També han col·laborat des de la Universitat, el professor de guitarra Santiago Iglesias, que ha compost diverses cançons de la banda sonora i el grup alacantí de Sant Vicent, ‘Versos Trencats’, dos dels components dels quals també van ser alumnes d’Ángel Puado en els cursos de curtmetratges, i que també ha cedit a la pel·lícula la cançó per als títols de crèdit.

El Festival de Cinema d’Alacant va fer conèixer el passat 9 de maig els sis llargmetratges que competiran en la 13a edició del certamen. Destaquen en aquesta edició les nombroses cares conegudes d’actors i actrius protagonistes dels llargmetratges a concurs, entre els quals estan noms com Javier Cámara, Juanjo Puigcorbé, Candela Peña, Carmen Machi, Térele Pávez o Asier Etxeandía, entre d’altres. Els treballs que entren en competició en la secció oficial es projectaran en els cinemes Panoramis entre el 5 i l’11 de juny.

9_BARS

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464