Saltar apartados

La UA incorporarà al C.F SPA Alacant com a filial

 

Alacant, divendres 3 de juny del 2016.

La Universitat d’Alacant, a través del Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües, i el CF Sporting Plaza Alger Alacant (SPA Alacant) han acordat ser filials federativament, per la qual cosa el club alacantí s’incorporarà a la UA a través un conveni de filiació que les dues parts signaran en pròximes dates, després de fer els tràmits federatius oportuns. Gràcies a aquest acord, l’equip de categoria preferent de la UA tindrà com a filial l’SPA Alacant en categoria de segona regional, un equip amb una pedrera important en futbol masculí.

Álvaro Martínez Luque, entrenador de l’equip de Futbol masculí de la UA, que actualment es troba en categoria preferent, ha assegurat que la UA coordinarà l’equip filial i serà un "equip promesa" integrat per jugadors que siguen estudiants de la Universitat d’Alacant. El nou equip promesa competirà com a federat en 2a Regional d’Alacant i també disputarà la competició anual d’esport universitari (CADU).

Per la seua banda, el president de l’SPA Jesús Cañizares, ha manifestat la satisfacció per aquest acord de ser filials perquè "possibilita la projecció dels nostres jugadors" i subratlla que "per al nostre club és un honor unir-se a un projecte esportiu consolidat en una de les institucions més importants de la nostra província, com és la UA". "L’acord segur que serà molt beneficiós per a l’evolució de la secció masculina del nostre club i, sobretot, per als nostres jugadors", ha assegurat Cañizares.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464