Saltar apartados

Filosofia i Lletres escull l'Amfiteatre de l'aulari II de la Universitat d'Alacant per als actes de graduació

 

Amfiteatre_AularioII

 

Alacant. 15 de juny de 2016

La Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d’Alacant farà l’Acte de graduació del curs 2015/2016 en dues cerimònies que es desenvoluparan els dies 16 i 17 de juny del 2016, a partir de les 20:30 hores, a l’Amfiteatre de l’aulari II de la UA. 532 estudiants rebran els seus diplomes acreditatius de finalització d’estudis.

El dijous dia 16 de juny, a les 17:30 hores, rebran els seus diplomes els 258 estudiants dels graus de Geografia i Ordenació del Territori, Història, Humanitats i Turisme. Francisco José Torres Alfosea, vicerector de Qualitat i Innovació Educativa, presidirà l’acte, que tindrà l’assistència de Salvador Palazón, director general de l’AVAP. L’acompanyaran el degà de la Facultat, Juan Mesa Sanz; el secretari, Josep Lluís Martos; el vicedegà d’Ordenació Acadèmica i Postgrau, José María Ferri; la vicedegana de Qualitat i Humanitats, Elena Nájera; la coordinadora acadèmica d’Estudiants i Turisme, M. Paz Such; el coordinador acadèmic de Biblioteca i Història, Juan Antonio Barri; Ernesto Cutillas, coordinador acadèmic d’Investigació i Geografia i Ordenació del Territori; Elisa Barrajón, coordinadora acadèmica de Pràctiques d’Empresa i Espanyol; i Amelia Peral, coordinadora acadèmica de Cultura, Polítiques d’Igualtat i Estudis Francesos.

Al dia següent, 17 de juny, serà l’alumnat de la resta de títols universitaris que imparteix la Facultat, i que inclou els graus en Espanyol: Llengua i Literatures, Estudis Àrabs i Islàmics, Estudis Francesos, Estudis Anglesos, Filologia Catalana i Traducció i Interpretació. Presidirà l’acte Carles Cortés, vicerector de Cultura, Esports i Llengües, amb l’assistència de Josefina Bueno, directora general d’Universitat, Investigació i Ciència; el degà de la Facultat, Juan Mesa Sanz; el secretari, Josep Lluís Martos; Amelia Peral, coordinadora acadèmica de Cultura, Polítiques d’Igualtat i Estudis Francesos; Elisa Barrajón, coordinadora acadèmica de Pràctiques d’Empresa i Espanyol; Eva Lapiedra, coordinadora acadèmica de Mobilitat i Estudis Àrabs i Islàmics; Javier Franco, coordinador acadèmic d’Infraestructures i Traducció i Interpretació; i Chelo Vargas, coordinadora acadèmica de Comunicació i Estudis Anglesos.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464