Saltar apartados

La UA presenta la Coral Acadèmica i el programa de concerts d'estiu

 

Coral_academicaUA Coral_UA2016

 

Alacant, dimecres 15 de juny de 2016

La Universitat d’Alacant presentarà la Coral Acadèmica de la UA, demà dijous 16 de juny a les 12 hores a la sala multimèdia de Rectorat, una agrupació amb vocació de servei institucional que naix com una nova secció de la ja existent Coral UA.

Segons ha explicat el vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés, la Coral de la UA és una formació musical que combina la formació pedagògica i musical dels integrants i la projecció d’aquest aprenentatge, tant en concerts com en actes acadèmics. Entre els objectius primordials que té està formar els seus integrants en les diferents facetes d’un cor, tant a nivell musical, com a social i cultural.

La Coral de la UA està integrada en gran part per estudiants “per la qual cosa en època d’exàmens les actuacions de la Coral es veien minvades a causa de l’absència de part dels components”, segons detalla Cortés. “Per aquest motiu, hem creat la Coral Acadèmica de la UA que tindrà un caràcter més institucional, professional i permanent i que conviurà amb l’altra secció de la Coral de la qual formen part estudiants”.

Després de la presentació de demà, la Coral de la UA oferirà tres concerts aquest estiu, dos a Alacant i un més a Perpinyà (França), sota la direcció d’Àngel Lluís Ferrando.

Demà dijous 16 de juny a les 20 hores, la Coral actuarà a l’Ermita de Sant Roc d’Alacant, amb entrada lliure limitada a la capacitat del lloc, i el divendres 17, l’actuació tindrà lloc al Paranimf de la UA, a les 20 hores, com a part de l’acte de clausura del Congrés Internacional de Psicologia i Educació que organitza la UA.

El tercer concert tindrà un caràcter internacional, gràcies al patrocini de Vectalia. La Coral actuarà en la “Fete de la Musique de França” a Perpinyà el 21 de juny. Aquest esdeveniment és la gran festa popular de la música que té lloc a tota França

Per a la Coral de la Universitat d’Alacant constitueix l’oportunitat de mostrar el treball fet durant l’any en un entorn especial, la culminació d’un curs en el qual han oferit una sèrie de concerts i propostes tant en campus, en seus, en municipis, com també en projectes com la Primavera Educativa que va ha tingut lloc a València.

Serà el dimarts 21 de juny, a les 19.45 hores, a la Plaçe Gambetta, Perpinyà (França), amb el programa "Lenguajes que nos unen”.

 

PROGRAMA

Signore delle cime (Giuseppe de Marzi)

El rossinyol (Tradicional catalana) (Harm: A. Pérez Moya)

Ave vera virginitas  (Josquin des Prez, s. XVI)

Al vent!  (Raimon)  (Harm: A. Ros Marbà)

Oh salutaris (Ludwig van Beethoven)

Canticorum Iubilo (Georg F. Händel)

Ave Maria (Tomás Luis de Victoria) (S. XVI, atr.)

Moon River (Henry Mancini) (harm: Alain Langrée; text català de Xavier Cervera)

Cum decore (Tylman Susato) (texto: Jos Van den Borre)

Direcció: Àngel Lluís Ferrando

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464