Saltar apartados

Música Moderna i Patrimoni Cultural protagonitzen els Cursos d'Estiu Rafael Altamira de la UA a la Nucia

 

La Nucia_CursoVerano


La Nucia, divendres 17 de juny de 2016

La Seu Universitària de la Nucia impartirà dos cursos d'estiu de la UA el pròxim mes de juliol: X Curs Internacional de Música Moderna i Les Poblacions de la Marina Baixa i el seu Patrimoni Cultural. Així ho han anunciat avui en roda de premsa Eva Valero, directora del Secretariat de Seus Universitàries de la UA, Vicent Martines, director de la Seu, i Pedro Lloret, regidor de la Nucia.

Per novè any consecutiu, la Seu Universitària de la Nucia acull cursos d'estiu de la Universitat d'Alacant, amb un balanç de les vuit primeres edicions que suma 1.955 estudiants en quaranta-vuit cursos, tal com ha detallat Pedro Lloret. El regidor també ha afegit que «volem agrair un any més, i en són nou, la confiança dipositada pel vicerector Carles Cortés i per la UA en la Seu de la Nucia com a seu dels Cursos d'Estiu de la UA. Aquests seminaris contribueixen cada estiu a la formació acadèmica d'universitaris i públic en general i a la consolidació de la seu a la comarca de la Marina Baixa».

X Curs de Música Moderna

El curs oferirà formació tècnica en pop, rock, blues, jazz i música llatina en les especialitats de guitarra elèctrica, baix, piano, teclats, percussió, cant modern i vent (de l'11 al 14 de juliol). El curs té com a objectiu oferir una formació a tots aquells interessats en l'extens concepte de la música moderna, entendre i apreciar la importància que té la música moderna en la nostra societat i experimentar amb els diferents estils proposats.

Curs de Patrimoni Cultural

Com a novetat, de l'1 al 23 de juliol es desenvoluparà el curs Les Poblacions de la Marina Baixa i el seu Patrimoni. Es tracta d'un curs eminentment pràctic, que aporta les eines adequades per a dur a terme una proposta concreta d'interpretació i difusió del patrimoni cultural de la Marina Baixa. Per a fer-ho es plantejarà la necessitat de disposar d'informació i on es pot obtenir. Després s'establiran les premisses per a tirar endavant el projecte. 

Més informació i matrícula

Telèfon 965 90 9323. Tots els cursos tenen una rebaixa substancial per a estudiants i desocupats.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464