Saltar apartados

El nou Grau en Física de la UA estarà disponible en l'aplicació de preinscripció a partir de demà dimarts 21 de juny de 2016

 

Alacant. Dilluns, 20 de juny de 2016

El nou grau en Física de la Universitat d'Alacant es podrà seleccionar en el Sistema Telemàtic de Preinscripció Universitària 2016 de la Generalitat Valenciana a partir de demà dimarts 21 de juny de 2016. Per tant, els estudiants interessats a cursar el grau en Física hauran d'esperar per a fer la preinscripció fins al moment en què aquest grau hi estiga disponible. No obstant això, si algun estudiant ja ha fet ja la preinscripció i vol incloure-hi aquest grau, podrà tornar a omplir el formulari i validar-lo, ja que en el cas de diverses sol·licituds, solament se'n té en compte l'última. Recordem que el termini de preinscripció acaba el 8 de juliol.

La posada en marxa del grau en Física significa per a la Universitat d'Alacant la culminació d'una demanda social i estudiantil que ve de lluny. És una aposta clara per la ciència bàsica amb un alt contingut tecnològic. A la Comunitat Valenciana, el grau en Física només s'imparteix en dues universitats, una de les quals, la d'Alacant.

La Universitat d'Alacant vol agrair al Conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esports, Vicent Marzà, i al seu equip la disponibilitat per a buscar solucions que han permès satisfer la demanda d'estudiants i famílies.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464