Saltar apartados

L'EBT Applynano Solutions especialitzada en grafè col·labora en la fabricació de pales de pàdel d'alta gamma

 

PadelUA1

Alacant. Dimecres, 22 de juny de 2016

Resistència, control, potència i flexibilitat són algunes de les propietats millorades per l'empresa de base tecnològica (EBT) de la Universitat d'Alacant, Applynano Solutions, en la fabricació de pales de pàdel. Es tracta de l'últim repte tecnològic desenvolupat per aquesta EBT, pertanyent al Parc Científic d'Alacant, gràcies a l'àmplia experiència del seu equip en projectes de recerca i desenvolupament orientats a la utilització de nanomaterials en diferents processos industrials.

Des de fa més d'una any, Applynano Solutions ha estat desenvolupant un tipus de resina per a millorar les propietats de les raquetes de pàdel de gamma Premium de SPORT ENEBE GROUP, empresa capdavantera que arriba a una quota de mercat anual de vint mil pales. «Encara que és la primera vegada que treballem en el mètode de producció d'articles esportius continuarem investigant el desenvolupament de nous materials per a aquesta línia de producte», assenyala el promotor de l'EBT, el catedràtic Ignacio Martín.

En concret, l'EBT Applynano Solutions, nascuda al si del Departament d'Enginyeria Química de la UA, es dedica a la producció de grafè i derivats d'alta qualitat, així com al desenvolupament d'aplicacions amb aquest material. Les seues excepcionals propietats tèrmiques, optoelectròniques, mecàniques i electròniques l’han convertit en una tecnologia amb gran potencialitat en un ampli ventall d'indústries.

Per la seua banda, fundada el 1962, SPORT ENEBE GROUP s'ha convertit en un referent en el sector de l'esport a Espanya i Europa amb més de cinquanta anys d'experiència a escala nacional i internacional. Se centra en la fabricació, comercialització, distribució i venda de tota mena d'articles esportius per a tennis de taula, pàdel, xiulets i accessoris d'àrbitre, així com trofeus esportius, copes i medalles.

Notícies relacionades

L'EBT de la UA Applynano Solutions participa en la I Edició del GraphIn International Workshop

El Parc Científic d'Alacant amplia la seua activitat empresarial amb la incorporació d'Applynano Solutions i Pime UP

La Fundació Parc Científic de la Universitat d'Alacant constitueix la seua desena empresa de base tecnològica


 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464